Comunicare -Presa

CCIFER si-a ales noi administratori in Consiliul Director

În timpul Adunării Generale a Aderenților din 26 martie 2019, Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) si-a prezentat Raportul de activitate 2018 și proiectele pentru 2019.

Astăzi, CCIFER reunește peste 560 de membri, întreprinderi franceze și române, care contribuie puternic la dezvoltarea economiei locale cu 18 mld de EUR și peste 125.000 de locuri de muncă.

Camera are trei misiuni principale : crearea de oportunități pentru noii investitori care vin din Franța ; reprezentarea intereselor membrilor în dialogul cu autoritățile publice pentru un mediu economic sănătos și favorabil dezvoltării și susținerea dezvoltării întreprinderilor prin servicii cu valoare adaugată.

În același timp, au avut loc alegeri pentru șase posturi în Consiliul Director și trei cenzori : Dana Gruia Dufaut (Cabinet d’avocats Gruia Dufaut), Monica Jiman (Pentalog România), Christophe Weller (Corporate Office Solutions), Pierre Martin (Nitram Invest), Guillaume Leurent (Industrial Montaj). Frédéric Romand  (KPMG Roumanie) a integrat Consiliul Directir pentru un prim mandat.

Vă invităm să consultați site-ul CCIFER pentru a descoperi :

 

 

 

 

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !