Membri

Cele două filme românești prezente la Cannes au ales serviciile Chainsaw Europe

București, 17 mai 2024 – Chainsaw Europe, cel mai important studio de post-producție din România, a asigurat servicii de post-producție pentru cele două filme românești prezente anul acesta la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. “Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost inclus în Competiția Oficială. “Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu, va fi prezent la Cannes în secțiunea Proiecții Speciale.

 

“Suntem extrem de mândri de reușitele filmelor la care participăm și îl felicităm pe Emanuel Pârvu pentru debutul pe Croazetă. “Trei kilometri până la capătul lumii" este singurul film românesc selecționat, anul acesta, în Competiția Oficială a festivalului. Chainsaw Europe a realizat toată post-producția acestui film, sunet, grafică și colorizare, până la ultimele livrabile cerute de Festivalul de Film de la Cannes”, a explicat Viorel Chesaru, Managing Director în cadrul Chainsaw Europe.

 

Alexandru Dumitru, Sound Supervisor și Re-recording Mixer, a coordonat echipa de sound design a Chainsaw în procesul de post-producție a celor două pelicule prezente la Cannes. La Gala Premiilor Gopo, de luna trecută, Alexandru Dumitru a fost nominalizat, alături de Alin Zăbrățeanu și de Dragoș Cătărău, la categoria ”Cel mai bun sunet” pentru filmul ”Mammalia”.

 

Aceeași echipă Chainsaw Europe a asigurat toate serviciile de post-producție necesare pentru serialul în trei părți “TOVARĂȘUL”. Serialul, al cărui producător executiv este John Florescu, face parte din seria producțiilor pe teme istorice ale Chainsaw Films, alături de “Războiul regelui”, “Regina Maria: Inima României” și “Regele Mihai: Călătoria spre casă”

Plus d'actualités

Noi membrii

EVENO

Misiunea noastră, a echipei de la Eveno, e să unim lumea ideilor cu lumea afacerilor. Organizăm cursuri, ateliere și conferințe prin care aducem în...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !