Comunicare -Presa

Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous

locul in care asociatia PASsE-Par-Nous va aplica toate rezultatele cercetarilor desfasurate in ultimii ani in privinta construirii unui model pedagogic nou

Undeva in apropierea Bucurestiului, foarte la margine, intr-un sat, exista un loc aproape magic, aproape ireal de bun, plin de energia si pasiunea multor oameni, care au dat tot ce au avut mai bun in ei pentru a-l crea. Si acum, ca locul exista, este pregatit sa va primeasca, sa deveniti parte din el si parte din comunitatea care graviteaza in jurul lui. 

El poarta numele de “Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous” si este locul in care asociatia PASsE-Par-Nous va aplica toate rezultatele cercetarilor desfasurate in ultimii ani in privinta construirii unui model pedagogic nou, un model care sa fie caracterizat de echilibru, libertate si normalitate.

Pentru a atinge echilibrul, libertatea si normalitatea, copiii isi vor dezvolta toate simturile, cu ajutorul a trei instrumente: baza materiala educationala Montessori, achizitia limbajului Braille, a limbajului semnelor si lucrul in echipa alaturi de achizitia managementului unui proiect, prin servant leadership. Ei se vor descoperi pe ei insisi si isi vor asuma corpul, mintea si individualitatea prin yoga si masaj, asumandu-si rolul individual in cadrul unei comunitati. Toate acestea din urma vor incuraja dezvoltarea abilitatilor de comunicare, vor permite exprimarea libera a creativitatii si vor demonstra aplicarea corecta a conceptului de colaborare. 

Spatiul in care vom desfasura toate aceste activitati este extrem de ofertant. Avem 2000 de metri patrati de curte, 420 de mp in interior, toate amenajate pentru copii. In plus, suntem asezati la doar 100 de metri de Padurea Vlasiei, unde vom merge de fiecare data cand vom avea ocazia (cel putin o data pe saptamana). 

In afara activitatilor pe care le desfasuram cu copiii inscrisi in centru, avem o multime de optiuni pentru weekend. Putem organiza petreceri aniversare, petreceri in pijamale, tabere de weekend, workshop-uri de lucru in echipa doar pentru copii sau copii si parinti impreuna, workshop-uri pentru parinti, in care sa spulberam mituri despre cum functionam in perioada copilariei si multe altele. In cazul in care nu ati gasit inca un loc, va putem gazdui petrecerea de Craciun pentru copii a companiei dumneavoastra. In cadrul tuturor acestor tipuri de evenimente pastram pilonii metodologiei noastre proprii si urmarim atingerea echilibrului, libertatii si normalitatii. 

Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous este acasa, chiar daca departe de casa si indiferent de varsta. Odata ce ati pasit inauntru, nu veti mai dori sa plecati. 

Va asteptam in vizita, oricand, intre orele 08.00 si 19.00, de sambata pana duminica, in Str. Independentei, nr. 1, sat Gulia, com. Tartasesti, judetul Dambovita.

Aruncati o privire si pe site-ul nostru, pentru mai multe detalii: www.passeparnous.com.

Plus d'actualités

Noi membrii

EXL

EXL este o companie multinațională care, în parteneriat cu clienții săi, oferă soluții digitale de analiză pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri...

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗 #BusinessTour Pitești - o zi plină de oportunități și conexiuni de business, într-un program complex de vizite și întâlniri în companii din regiune....

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !