Noi membrii

Channel Advisors

Cel mai adesea, clienții și utilizatorii finali sunt răspândiți în teritorii extinse. Ei activează într-o mulțime de industrii sau segmente de piață, uneori greu de identificat.

Pentru ca produsul sau serviciul tău să ajungă la cât mai mulți dintre acești clienți este nevoie de o strategie de punere pe piață, de un Go-to-Market, care poate implica vânzări directe, vânzări prin parteneri și alianțe.

Fiecare dintre acești parteneri acoperă o suită de clienți dintr-o regiune sau dintr-o industrie la care partenerul are deja acces. Partenerii se implică în acțiuni de marketing, logistică, vânzare, contractare și service în numele furnizorului. Ei adaugă valoare pe lanțul comercial. De aici rezultă o suită de beneficii, obligații și riscuri pentru părțile implicate.

 

Derularea afacerilor prin parteneri indirecți este specialitatea noastră.

 

Furnizorii, reprezentanții regionali ai acestora ori distribuitorii ne consultă pentru a dezvolta strategii de canal indirect (Go-to-Market), a implementa aceste strategii și a gestiona ecosisteme de parteneri spre a acoperi cât mai multe oportunități din piață.

 

Așadar, expertiza noastră alaturi de multiple conexiuni de business din mai toate industriile ne ajuta să:

-              Dezvoltăm modele de parteneriat și programe pentru parteneri

-              Profilăm posibili parteneri, să îi identificăm și să îi înrolăm în activitate

-              Implementăm sisteme de gestionare a partenerilor (activare, animare, retenție și îmbunătățirea performanței acestora)

-              Conturăm programe de marketing prin parteneri și pentru parteneri

-              Definim programe de dezvoltarea și capacitare a partenerilor

-              Evaluăm experiența 360 a partenerilor cu furnizorul

-              Transferăm cunostiinte de business prin parteneri către cei implicați în gestionarea lor

 

Credem cu tărie că o societate de business educată ajută economia să crească sustenabil, ajută la bunăstarea noastră a tuturor, aduce echitate în relațiile de afaceri și mai ales ajută societatea să progreseze.

Plus d'actualités

Membri

Viziune de ansambru în business 2023

Revista Patronatului Român, împreună cu Le Carrousel organizează vineri, 3 februarie, de la ora 17:00, Conferința De BINE 22.23.02 - Viziune de...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !