Noi membrii

Chromatic House

 

Chromatic House ofera servicii complete de Design Interior, precum si Managementul Integrat al Proiectelor prin solutii complexe de furnizare de produse si materiale necesare amenajarilor interioare.

Oferim expertiza noastra prin cele doua activitati unite sub aceeasi misiune, de a oferi serviciile noastre la nivel de excelenta.

Ne petrecem bucati mari din viata inconjurati de mobilierul, corpurile de iluminat si accesoriile ce ne anima casele sau birourile. Sprijinindu-ne pe trainicia lor, avem incredere si indraznim: sa cream, sa riscam, sa descoperim, sa construim, sa iubim.

La Chromatic House, traim si muncim in mijlocul acestor prieteni si suntem fericiti sa va inspiram cea mai potrivita alegere estetica si functionala, oferindu-va servicii complete ce includ designul si consultanta de specialitate. Abundenta de stiluri din portofoliul nostru va va convinge: de la linii fluide, moderne, prietenoase, la forme sofisticate, marci ale producatorilor de mobilier si accesorii exclusiviste; de la minimalismul nordic, la bogatia inspiratiei ce nu tine cont de geografii.

Ne bazam pe furnizorii nostri, companii cu reputatie internationala, care inventeaza trenduri, produc finisaje impecabile prin stapanirea artei artizanale la nivelul excelentei si a tehnologiilor apartinand avangardei creatorilor din domeniu.

Va promitem ca obiectele de arta pe care vi le propunem, in acelasi timp functionale si durabile, va vor insoti si va vor inspira increderea si vitalitatea pe care le daruieste un decor ce rimeaza cu cei care il insufletesc.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !