Noi membrii

City College Romania, University of York Europe Campus

Pan-European Executive MBA este un program international cu oportunitati de networking de nepretuit , un program inovativ creat pentru managerii  si profesionistii zilelor noastre care au nevoie sa isi imbunatateasca abilitatile si cunostiintele pentru o cariera de succes cat  si pentru dezvoltarea personala. Oferit in prezent in 8 tari diferite , inclusiv Bucuresti (Romania) , programul construieste si dezvolta punctele forte ale actualului program MBA.  Pe langa diploma dubla , programul Exec.MBA ofera studentilor sai o adevarata experienta internationala : trei calatorii de neuitat in York(UK), Strasbourg( Franta) si Salonic(Grecia). Mai mult decat atat, cursurile sunt livrate de distinsi profesori si staff international de la City College University of York Europe Campus , Universitatea Strasbourg cat si alte universitati renumite international cat si experti din business cu indelungata experienta profesionala.

Programul este accesibil managerilor ocupati care vor sa combine job-ul cu studiul astfel studentii pot alege intre modul de livrare executive( predare face to face si 3 calatorii de studii) sau modul de livrare executive blended( livrare online si 3 calatorii de studii). Cursurile se desfasoara in limba engleza in sesiuni a cate 3 zile care au loc un weekend pe luna ( vineri, sambata si duminica ). Programul se finalizeaza in doi ani de zile.

Curricula pune accentul pe invatarea experentiala prin proiecte din viata reala, workshop-uri sau coaching in cariera,  largind astfel aria de aplicabilitate a cunostiintelor si abilitatilor si construieste abilitati de leadership strategic. Participantii MBA se pot specializa in una dintre ariile managementului alegand una dintre cele 6 specializati disponibile General Management, Marketing, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management, Human Resource Management.

Programul este unul dintre cele doar 300 programe din lume acreditate de Asociatia MBA-urilor(AMBA) . Este de asemenea acreditata de Chartered Management Institute UK(CMI). In afara celor 2 diplome , absolventii MBA pot primi o calificare aditionala , the Level 7 & Executive Diploma in Strategic Management & Leadership de la CMI.

Pan –European Exec.MBA este oferit de City College, University of York Europe Campus . City College este parte integranta din Universitatea York, UK , una dintre universitatile de top din Uk si Europa. Aceasta baza europeana este o institutie internationala unica cu o mare recunoastere in regiune datorita excelentei sale academice. De-a lungul celor 30 de ani , City College a continuat sa conecteze UK cu intreaga regiune , Europa si lume.

Pentru mai multe informatii despre Pan European Exec.MBA oferit la Bucuresti:

www.york.citycollege.eu

alina.toader@york.citycollege.eu

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !