Noi membrii

ClusterPower

Cluster Power își propune să fie cel mai mare furnizor de servicii de cloud hibrid din Europa de Est și să interconecteze o gamă completă de servicii de digitalizare. Proiectul nostru ambițios se referă la construcția cel mai mare, eficient, scalabil și sigur centru de date hiperscale Tier III din Europa de Est.

Suntem o companie TIC profesionistă și versatilă, care oferă soluții pentru companii de toate dimensiunile. Serviciile noastre flexibile se adresează atât clienților la început de drum în transformarea lor digitală cât și celor care își doresc să continue optimizarea unor proiecte deja începute.

Infrastructura noastră împreună cu soluțiile de ultimă generație pe care le oferim vor contribui la atingerea obiectivelor strategice ale clienților noștri în ceea ce privește creșterea afacerii, reducerea riscului, satisfacția clienților și îmbunătățirea deciziilor de business.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați website-ul și pagina noastră de LinkedIn.

Plus d'actualités

Noi membrii

PSC Group

PSC Group este o afacere de familie, cu capital 100 % românesc, prezentă din anul 1997 pe piața construcțiilor si dezvoltărilor imobiliare din...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !