Comunicat de presa - CCIFER isi exprima ingrijorarea privind lupta anticoruptie

Camera de Comerț și Industrie Franceză din România (CCIFER) își exprimă îngrijorarea privind efectele adoptării ordonanței de urgență 13/2017 și a proiectului de modificare a Codului Penal si de Procedură Penală asupra mediului de afaceri prin crearea unui climat de neîncredere și instabilitate.

Ca țară membră a Uniunii europene, România garantează statul de drept, transparența legislativă și consultarea democratică. Acestea sunt fundamentale în desfasurarea unei activități economice durabile și stabile. Punerea sub semnul întrebării a luptei anticorupție creează o problemă de credibilitate a României ca jucător în spațiul economic internațional și afecteaza încrederea investitorilor existenți și potențiali în sistemul judiciar și politic.

Creată în 1996, CCIFER reprezintă 500 de companii membre și peste 125 000 de locuri de muncă directe. Organizația noastră contribuie în mod activ printr-un dialog cu partenerii publici la eforturile făcute de-a lungul timpului în vederea creșterii competitivității economice și atractivității României.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !