Membri

Conferinta de Risc de Tara Coface, editia a XV-a

Coface Romania impreuna cu Ziarul Financiar si CCIFER organizeaza, pe 28 Mai, cea de-a XV-a editie a Conferintei de Risc de Tara, la Hotel JW Marriott, Bucuresti.

Cu o structura care se intinde pe o jumatate de zi, Conferinta isi propune sa acopere toate aspectele majore ale provocarilor macroeconomice prezente si ale mediului de afaceri regional, concentrandu-se pe Europa Centrala si de Est si Romania. Subiectele de discutie ofera publicului o perspectiva larga asupra riscurilor cheie, care afecteaza afacerile si ofera concluzii utile in stabilirea strategiilor pentru anul urmator.

Statutul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de afaceri din Romania a cunoscut o crestere accelerata de la o editie la alta, in ceea ce priveste specialistii care au participat la eveniment si reprezentativitatea mediului de afaceri.

Invitatul special al acestei editii este David GOODHART, autor al bestseller-ului "Drumul spre undeva: Triburile noi care alcatuiesc politica britanica", Jurnalist si Head of the Demography Unit, Policy Exchange Think Tank.

Temele care vor fi dezbatute in cadrul evenimentului sunt principalele tendinte care modeleaza economia regionala, protectionismul si influenta asupra economiei globale si a tarilor emergente, impactul companiilor mari in mediul de afaceri din Romania.

 

Plus d'actualités

Noi membrii

EXL

EXL este o companie multinațională care, în parteneriat cu clienții săi, oferă soluții digitale de analiză pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri...

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗 #BusinessTour Pitești - o zi plină de oportunități și conexiuni de business, într-un program complex de vizite și întâlniri în companii din regiune....

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !