Creștem #PădureaCCIFER

Plantăm Pădurea CCIFER, inițiativa de responsabilitate socială a comunității de afaceri franco-române

În 2021, alături de Asociația Se Poate, am plantat primii 550 de salcâmi, unul pentru fiecare membru, Plantăm Pădurea CCIFER fiind proiectul care a marcat aniversarea a 25 de ani de la înființarea Camerei.

În 2022, am continuat acțiunea de împădurire împreună cu Asociația Se Poate și am plantat alți 1.500 de salcâmi la Lipănești, în județul Prahova.

„Un copac pentru fiecare companie a fost factorul declanșator care ne-a determinat să mergem mai departe și să continuăm plantările. Cifrele poate nu spun atât de mult, însă esențial pentru noi este faptul că reușim să consolidăm acest angajament de mediu în comunitate și că prelungim inițiative deja existente ale membrilor noștri. Pădurea de salcâmi de la Lipănești este parte dintr-o revoluție a conștientizării în aventura climatică la care luăm cu toții parte”, Adriana RECORD, Director Executiv CCIFER.

„Pădurea de salcâmi crește la propriu și la figurat. Dincolo de faptul că este absolut impresionant cum un loc în care nu exista nimic a prins viață și s-a transformat într-o pădure în adevăratul sens al cuvântului, această pădure s-a transformat și într-un brand care a crescut și a mobilizat o comunitate întreagă. Consider că acțiunile de plantare reprezintă o chestiune vitală pentru societatea noastră, este o acțiune complexă în care trebuie să ținem cont de mai multe chestiuni serioase. Dincolo de chestiunile de ordin tehnic care se stabilesc alături de specialiștii noștri cu care ne sfătuim permanent, la o acțiune de împădurire este importantă organizarea și mobilizarea. Oricât de epic ar suna, acțiunile de împădurire presupun foarte multă muncă fizică și o adevărată desfășurare de forțe”, Daniel ENĂCHESCU, Președinte Asociația Se Poate.

Vă invităm să revedeți acțiunea de mobilizare impresionantă a comunității în 2022

Vă așteptăm și anul acesta să plantăm împreună alți 8.000 de salcâmi!

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !