Membri

Cum lucrezi de acasă? Participă la un studiu realizat de Colliers International

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a lansat la nivel Global un Sondaj Online cu scopul de a examina modul în care angajații experimentează munca de acasă.

Este foarte importantă monitorizarea acestei perioade care poate aduce ulterior schimbări semnificative în modul în care percepem atât spațiul de birou, cât și importanța acestuia și a modului în care putem/vom lucra.

Răspunsurile primite vor sta la baza statisticilor și a concluziilor, toate acestea fiind ulterior integrate într-un Raport ce urmează a fi transmis până la sfârșitul lunii Aprilie. Aici vor fi prezentate o serie de “insights & findings” despre felul în care angajații din fiecare industrie din România (în funcție de vârstă, domeniu, dimensiune companie, sex etc.) experimentează această perioadă de work from home, atât în mod individual cât și în comparație cu alte țări.

Chestionarul poate fi accesat aici: https://www.surveymonkey.co.uk/r/NC2CG8N

Completarea acestuia durează doar 5 minute.

Contact:

Dominique Bogdanas

Associate Workplace Consultancy

Dominique.Bogdanas(@)colliers.com

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !