Membri

Cum să implementezi un sistem hibrid de muncă cu ajutorul soluțiilor Microsoft?

Munca hibridă, tendința care domină piața muncii, pune presiune atât pe top management, cât și pe departamentele de resurse umane pentru a implementa soluții digitale care să-i ajute pe angajați să se simtă conectați și motivați. 

Astfel, crearea unui "loc de muncă modern", care să permită un sistem hibrid de muncă și să  promoveze productivitatea, creativitatea și munca în echipă, devine o necesitate pentru companii.

Integratorul IT&C BRINEL vine în întâmpinarea acestei nevoi cu un portofoliu consistent de soluții integrate, construit pentru era muncii hibride, care permite organizațiilor de toate mărimile, din toate industriile, să iasă din criză mai puternice și pregătite pentru dezvoltare. 

Cele mai recente instrumente, servicii si tehnologii Microsoft 365 bazate pe cloud fac parte din acest portofoliu și sunt incluse în planul propus de BRINEL pentru implementarea unui sistem de muncă hibrid.

 

Care sunt pașii spre construirea unui loc de muncă modern?

Pentru a face tranziția către un loc de muncă modern, echipele IT trebuie să construiască un plan care să includă cel puțin următoarele etape:

 

Analiza de mediu

De ce licențe este nevoie? Cum facem deploymentul la suita Office 365, iar mai apoi la Teams? Ce nevoie avem din punct de vedere al rețelisticii? Cum facem tranziția de la Sharepoint Clasic la Sharepoint Modern? Dorim să includem device-uri de conferință în meetingurile noastre? La toate aceste întrebări, dar și la altele la fel de importante, se răspunde în analiza de mediu.

 

Planul pentru o identitate hibridă

Tranziția către cloud implică, pentru început, o identitate hibridă. Astfel, se vor conecta serviciile Microsoft on-premise cu cele din Cloud, folosind servicii specializate în acest sens. În cadrul acestei etape trebuie pus accent pe autentificarea cu serviciile din cloud, optimizând toate elementele care țin de autentificare. Rezultatul este protecția celui mai important asset al organizației - identitatea utilizatorilor!

 

Implementarea și activarea identității și a serviciilor online

După ce s-a construit cu atenție un plan de implementare care să coroboreze toate detaliile enunțate mai sus poate începe deploymentul aplicațiilor Office 365 precum Teams, Word, Powerpoint, Excel și serviciile din M365 precum Exchange Online, Sharepoint Online, Onedrive, Endpoint Manager, etc.

 

BRINEL & Soluțiile Microsoft Hybrid Work

Pentru ca munca hibridă să funcționeze pentru toată lumea va necesita un leadership intenționat în ceea ce privește cum, când și unde să lucreze – iar tehnologia are un rol cheie. Astăzi, Microsoft introduce noi produse inovatoare menite să îmbunătățească experiența de lucru hibridă:

•           Folosiți Microsoft Power Platform pentru a crea aplicații fără cod/cu cod redus, care să le permită angajaților să facă orice, de la controale medicale la rezervarea unui spațiu de întâlnire.

•           Proiectat pentru cei care nu sunt în încăpere Cu Microsoft Teams Rooms, revoluționăm experiența de la distanță și aducem participanții „în încăpere", astfel încât toată lumea să simtă că are un loc la masă și este văzută, ascultată și participă - de oriunde. Iată cum:

•           Microsoft Whiteboard oferă o pânză digitală partajată, favorizând colaborarea și creativitatea în grup.

 

BRINEL vă stă la dispoziție dacă doriți să aflați mai multe despre pașii de urmat pentru o tranziție către cloud corectă. Integratorul IT&C oferă servicii, indiferent de etapa în care vă găsiți în tranzitia către cloud și modernizarea modului de lucru în companie, făcând analize personalizate și ghidându-vă spre cele mai bune soluții și produse!

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !