Comunicare -Presa

De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din România devine Societe Generale Global Solution Centre

București, 13 ianuarie 2021

Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la înființarea companiei în România.

“European Business Services” a însemnat mai mult decât un nume, a fost o declarație a poziționării companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale în operațiunile sale europene, precum și un vot de încredere acordat expertizei și potențialului său.

De-a lungul anilor, ascultând nevoile partenerilor  și bazându-se pe expertiza echipelor sale, compania s-a dezvoltat tot mai mult, consolidându-și poziția de partener de încredere, și a reușit să ofere din ce în ce mai multe servicii, adăugând noi linii de business activității sale. 

Eforturile, munca și dăruirea echipei au fost direcționate spre a pune bazele viitorului – un viitor care poate fi valorificat cu adevărat doar dacă este amplificat la o scară globală. În anul 2021, compania face un pas către viitor, fiind gata să deschidă un nou capitol în istoria sa.

Societe Generale Global Solution Centre depășește barierele geografice și sărbătorește diferențele culturale, îmbunătățind permanent atât serviciile pe care le oferă partenerilor săi, cât și modelul operațional pentru a avea un impact tot mai extins: de la nivel European la Global.

Prezența companiei la nivel global îi va aduce numeroase oportunități de  dezvoltare și de optimizare a calității serviciilor sale, iar angajaților le va oferi oportunitatea de a întâlni noi provocări, de nivel internațional. Culturi diferite se vor reuni în cadrul aceleiași echipe, privind spre noi orizonturi și transformând diversitatea culturală existentă la nivelul companiei într-un avantaj competitiv care va fi remarcat de către partenerii companiei și de echipele aflate pe 5 continente.   

Matthieu Pasquier, CEO al Societe Generale GSC în România: “Am demonstrat de-a lungul anilor că împreună, ca echipă, putem fi un partener de încredere și că putem construi un viitor mai bun, sustenabil,  cu ajutorul soluțiilor inovative IT și financiare, pe care le oferim. Rezultatele obținute au fost posibile datorită ajutorului, implicării și pregătirii temeinice ale colegilor noștri. De acum, aceștia vor avea ocazia să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional, într-o măsură mult mai mare decât înainte. Așadar, acest nou capitol pe care îl deschidem înseamnă oportunități de dezvoltare pe multiple niveluri, dar și un spirit de echipă mult mai bine conturat. Iar aceste aspecte se vor reflecta în calitatea serviciilor noastre pe viitor”.

Având deja nenumărate reușite, o viziune puternică și o echipă unită, compania pornește într-o călătorie care îi va aduce numeroase proiecte și provocări oferite de piețele globale.

 

 

Despre Societe Generale Global Solution Centre

În anul 2011, compania Societe Generale European Business Services (în prezent, Societe Generale Global Solution Centre) a fost fondată în România,  ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Societe Generale Global Solution Centre  înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Evelyne Lutas, Communication & PR Manager

Evelyne.lutas@socgen.com

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !