Noi membrii

DEMGY

Soluții ce au la baza materiale plastice durabile si inteligente

 Proiectam si fabricam piese din plastic si din materiale compozite de înalta performanta, mai ușoare decât metalul, pentru a economisi energie in sectoarele de activitate cu o importanta amprenta de carbon, cum ar fi industria aeronautica.

Conceptul nostru MULTIPLASTURGY® ne permite să  simplificam si să realizam proiectele dumneavoastră ce au la baza materiale plastice sau compozite, in special cele mai complexe.

Oferta unica MULTIPLASTURGY® combina expertiza si tehnologia in gestionarea proiectelor dumneavoastră, imprimarea 3D in proiecte in serie, injecția de materiale termoplastice si termo-dure, micro injecția, uzinarea, termo-formarea, extrudarea, bio-compoziți, estamparea de materiale compozite termo-plastice, RTM, tehnologia plastronică si CEM (injecția de polimeri conductori, absorbția undelor de hiperfrecvență prin intermediul procedeului de metalizare), vopsirea de mase plastice, decorarea, metalizarea si asamblarea.

Cele doua centre de cercetare pe care le deținem, creează procedee de fabricație inovative, de tip Net Shape, pentru a putea dezvolta produse cu forme complexe, care utilizează o cantitate optima de material ce este mereu reciclabil, spre exemplu prin transformarea de bio-compoziți.

De asemenea, Demgy pune la dispoziția dumneavoastră atelierul de imprimare 3D care produce piese funcționale datorita imprimantelor sale ce dețin doua tehnologii diferite : SLS (Selective Laser Sintering), tehnologie redata de  imprimanta EOS P810 (PEKK carbon) si MJF (Multi Jet Fusion),  tehnologie redata de imprimanta HP4200 (PA11).

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !