Membri

Dentons a asistat CTP într-o refinanțare de 200 de milioane de euro

28 martie 2024 – Firma de avocatură globală Dentons a oferit consultanță dezvoltatorului de spații logistice și parcuri industriale CTP în cadrul unei facilități de credit sindicalizată în valoare totală de 200 milioane de euro, destinată refinanțării dezvoltării a 40 de clădiri logistice și industriale verzi, de clasa A, în cadrul parcului industrial CTPark Bucharest.

Împrumutul a fost acordat de Alpha Bank România și Alpha Bank, acționând ca bănci coordonatoare, împreună cu BRD Groupe Société Générale și ING Bank România.

Dentons a gestionat și coordonat tranzacția de la etapa de structurare până la finalizare. Simona Marin, partener și coordonator al departamentului de drept financiar-bancar din cadrul Dentons București, a condus echipa juridică, fiind asistată de Cătălina Râcă (senior associate) și Alexandra Șofineți (associate).

Simona Marin a declarat: "Suntem onorați că am asistat CTP într-o nouă tranzacție importantă pe piața locală, ce a oferit oportunitatea clientului nostru de a-și extinde operațiunile și de a-și consolida poziția de lider în domeniul logisticii verzi din România."


Despre Dentons

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră.

www.dentons.com 

Contact:

Amanda Lowe 

PR and Communications Director, Europe 

D +34 649 426 801 

E amanda.lowe@dentons.com 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !