Noi membrii

ELNET Security

Integrator de sisteme si servicii de securitate inteligente

Inovații tehnologice în industria serviciilor de pază privată: de la camere de supraveghere avansate la sisteme de securitate inteligente.

Compania ELNET Security personalizeaza ofertele si serviciile pentru fiecare client si pentru fiecare domeniu de activitate care solicita protectie. Infiintata in 2013, functioneaza cu un singur scop: satisfactia intreaga in serviciile oferite clientilor.

În universul securității, ELNET Security redefinește standardele prin îmbinarea serviciilor de pază umană cu cele mai recente inovații tehnologice. Integrarea tehnologiei de vârf în serviciile noastre aduce un plus semnificativ siguranței.

In continua ascensiune in industria de securitate si protectie, ELNET Security se afla in topul 10 ale firmelor de paza si securitate la nivel national. Dispune de polita proprie de asigurare, fiind asigurate inclusiv riscurile de furt. Activitatea se desfasoara pe intreg teritoriul României, in peste 250 de obiective de lucru. In prezent poseda un numar de peste 1300 de angajati, prntre care 25 Sefi de obiectiv si 30 Inspectori de securitate.

Servicii

  • Integrari de sisteme si servicii de securitate, prin combinari inteligente de paza fizica si de sisteme tehnice de monitorizare si de protectie de ultima generatie
  • Securitate fizica
  • Evaluare a riscurilor

În cadrul grupului ELNET GRUP sunt propuse servicii de instalatii electrice, tehnice si automatizari

  • Instalații electrice (curenți tari si curenți slabi)
  • Prevenire si stingere a incendiilor
  • Distributie echipamente de securitate
  • Facility Management : Instalari si mentenanta de sisteme tehnice si de securitate

Pentru mai multe informatii click aici.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !