Noi membrii

ENVISIA BOARDS OF ELITE (ENVISIA)

[Translate to Roumain:]

ENVISIA BOARDS OF ELITE (ENVISIA) - este prima școală de afaceri din Romănia dedicată membrilor in consilii de administrație, executivilor de top (CEO, CFO, COO, CIO, CRO, etc), precum și specialiștilor cu înaltă expertiză care vizează aceste poziții. ENVISIA oferă programe de certificare și de dezvoltare a competențelor și abilităților de conducere, servicii de mentoring și evaluare.

Envisia a lansat in premiera la nivel global, primul program acreditat si recunoscut global, care profesionalizeaza rolul de membru intr-un consiliu de administratie: Postgraduate Programme Board Practice and Directorship în parteneriat cu Henley Businees School UK, școală de afaceri care face parte din elita internationala a celor 1% scoli cu triplă acreditare: AMBA, EQUIS, AACSB.

De asemenea Envisia si Bursa de Valori București (BVB) au lansat in iulie 2021 primul Program dedicat actorilor din piața de capital si companiilor listate, „Guvernanța corporativă care creează valoare: Effective Board Director”. Programul este menit să stimuleze competitivitatea consiliilor de administrație, să promoveze bunele practici în afaceri și să dezvolte competențele și abilitățile necesare membrilor consiliilor de administrație, contribuind astfel la construirea unei culturi solide de guvernanța corporativă. Inițiativa educațională este dedicată tuturor actorilor din piața de capital, companiilor listate la bursă, companilor în curs de listare sau interesate de acest proces, intermediarilor și autorităților.

Envisia este partener educațional al unor prestigioase asociații profesionale: CISI – Chartered Institute for Securities and Investment UK, IASE – International Association for Sustainable Economy, AAFBR – Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România, BVB – Bursa de Valori Bucuresti, ARIR – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România, ACI România – Asociația Piețelor Financiare, ATR – Asociația Trezorierilor din România, AAF – Asociatia Administratorilor de Fonduri, ACJSFB - Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar etc.

Misiunea Envisia este de a dezvolta prin educație și servicii specializate, generații de directori care întruchipează profesionalismul, conduita etică și responsabilitatea, adăugând valoare întreprinderilor și comunității. Envisia promovează activ practici de guvernanță corporativă responsabilă, pregătind companiile și consiliile lor de administrație pentru ritmul contemporan al provocărilor curente și viitoare. Mai multe informatii la: https://envisia.eu/.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !