Noi membrii

ERA Group

Fondată în 1992, ERA Group este un pionier în strategia de afaceri și optimizarea costurilor. Ne asociem cu liderii din diverse domenii pentru a  aborda provocarile cu care se confruntă și pentru a explora oportunitățile neidentificate în structurile de costuri ale organizațiilor. Cu un accent deosebit pe transparență și încredere, echipa noastră globală de strategi și experți în implementare, cunoscuți ca "cei ce gândesc" și "cei ce fac", aduce o expertiză profundă și funcțională în diverse industrii. Cu o varietate de perspective noi, suntem capabili să declanșăm schimbări semnificative.

Conducerea unei afaceri este un proces complex, iar noi lucrăm alături de echipele dvs. financiare, de achiziții și operaționale pentru a optimiza costurile și a evidenția oportunitățile ascunse în structura de costuri. Oferim acces la informații de piață care pot reduce timpii de adaptare la schimbări și pot îmbunătăți eficiența investițiilor în lanțul de aprovizionare. Cu mii de clienți sprijiniți de-a lungul timpului, de la mari corporații la afaceri locale mai mici, colaborăm nu doar la nivel local, ci adesea la nivel global, lucrând cu proiecte, echipe și părți interesate din întreaga lume.

 

În cadrul ERA Group, ne respectăm angajamentul față de transparență și încredere, oferind suport și monitorizare continuă pentru a asigura tranziții fără probleme și pentru a promova schimbarea culturală. Colaborăm pe baza unor contingente, fiind remunerați doar atunci când livrăm economii tangibile și aducem valoare organizației dumneavoastră.

 

Suntem partenerul potrivit pentru liderii moderni care se confruntă cu provocări neașteptate și caută noi oportunități în drumul lor către success.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !