Noi membrii

EVOS

EVOS își propune să schimbe modul în care liderii privesc, se implică și extrag valoare din  colaborarea internă, pe măsură ce business-urile devin din ce în ce mai conectate și mai distribuite.

Abordările actuale din punct de vedere al managementului oamenilor au condus la o proliferare a interacțiunilor inutile, cu valoare scăzută, precum și la eșecul în a surprinde esența a ceea ce înseamnă cu adevărat o colaborare productivă, cu valoare ridicată, care să fie atât în beneficiul organizației, cât și al oamenilor din cadrul ei. Având în vedere abundența instrumentelor destinate colaborării precum Zoom, Slack, Teams și altele asemenea, pur și simplu nu avem nicio scuză să nu excelăm în colaborarea cu colegii noștri.

Cum se face, oare, că în ciuda progresului tehnologic fără precedent, productivitatea este într-un continuu declin, iar oamenii sunt din ce în ce mai dezangajați, mai decuplați de interesele organizației pentru care lucrează, demotivându-i în mod activ și pe ceilalți colegi?

Unul dintre principalele motive este că există mult prea multe interacțiuni cu valoare redusă și foarte puțin timp rămas la dispoziție, sau interes personal, pentru o colaborare care să genereze o valoare adăugată mare, care să fie în același timp antrenantă dar și productivă. De prea multe ori ne lăsăm orbiți de numărul mare de interacțiuni și de volumul de date generate automat și ignorăm importanța fluxurilor de colaborare de înaltă calitate, cu valoare adăugată mare,  între membrii echipei.

Ce se poate face?

Liderii trebuie să-și îndrepte atenția spre abordări colaborative care consolidează și extrag valoare din rețelele complexe alcătuite din fluxuri de colaborare productivă.

Cum se face?

Strategia adoptată de clienții noștri în procesul de tranziție către un mediu de colaborare mai productiv și de valoare ridicată, a fost să înceapă cu descoperirea și înțelegerea tiparelor de colaborare existente în cadrul propriilor organizații folosind OrgXO.

OrgXO este un instrument de vizualizare a datelor, ușor de utilizat, bazat pe cloud, care oferă acces direct și securizat la fluxurile de colaborare din cadrul organizației sub forma unor grafice relaționale care au la bază algoritmi și metrici intuitive, ușor de înțeles și de utilizat.

OrgXO răspunde întrebărilor critice despre modul în care interacționează între ei oamenii din cadrul organizației pentru ași îndeplini sarcinile de serviciu, evidențiind elemente cheie ale rețelei organizaționale, cum ar fi influencerii, punțile de legătură, hub-urile de cunoaștere, hub-uri de inovare, clustere funcționale și multe alte elemente, mai puțin evidente, dar foarte importante.

OrgXO nu se adresează oricui. Este doar pentru acei lideri și organizații dispuse să se angajeze într-o călătorie transformațională cu scopul de a-și asigura un avantaj competitiv sustenabil ce izvorăște din interiorul organizației.

Vizitați-ne la orgxo.com pentru mai multe detalii, sau contactați-ne la info(@)orgxo.com sau gabriel(@)orgxo.com pentru o demonstrație.

Alege OrgXO.com pentru organizația ta acum!

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !