Comunicare -Presa

FiNEXPERT & BOSCOLO fuzionează sub auspiciile Crowe, devenind una dintre cele mai mari companii de audit, contabilitate, consultanță financiară și fiscală din România

FiNEXPERT și BOSCOLO fuzionează sub un singur nume: Crowe România

FiNEXPERT este una dintre cele mai mari companii românești de servicii profesionale care furnizează servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit, consultanță și taxe. BOSCOLO este o companie internațională de consultanță, contabilitate și audit, stabilită în România în 1994, cu birouri în București, Timișoara și Cluj și membră a rețelei Crowe Global încă din anul 2016. Împărțind un set comun de valori fundamentale, cele două companii își dedică activitatea furnizării către clienți a unei game vaste de servicii de cea mai bună calitate.

„Mai puternici împreună” este motivația din spatele acestui pas important din viața celor două companii. „Principalele motive care stau în spatele acestei fuziuni sunt viziunea de ansamblu și strategia, pe care le împărtășim. În urma acestei fuziuni, clienții noștri vor beneficia de un portofoliu vast de servicii, de o echipă extinsă și de o prezență locală și mai puternică întrucât împreună vom continua să îmbunătățim oferta și calitatea serviciilor noastre”, a declarat Manuela Furdui, Managing Partner FiNEXPERT.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ambele companii vor beneficia este apartenența la rețeaua Crowe Global. Companiile membre Crowe se bucură de o reputație internațională datorată calității ridicate a serviciilor pe care le oferă, fiind a opta cea mai mare rețea din întreaga lume, cu peste 220 de membri în peste 130 de țări. Această rețea cuprinde peste 42,000 de angajați, localizați în 750 de sedii și oferă tuturor membrilor săi acces la o bază solidă de cunoștințe și expertiză.

Fuziunea dintre FiNEXPERT și BOSCOLO va situa compania nou formată pe poziția cu numărul 6 la nivel național în topul firmelor de consultanță, contabilitate și audit, conform cifrei de afaceri. Noua companie va avea o cifră de afaceri anuală de aproximativ 9 milioane de EURO. Cei 230 de specialiști vor lucra pentru 1,000 de clienți locali și internaționali, oferindu-le soluții adaptate nevoilor și consultanță multi-lingvistică. 

Este important de precizat că acest întreg proces de fuziune s-a desfășurat într-o perioadă plină de provocări, în care pandemia globală a afectat semnificativ mediul de afaceri. Roberto Falato, Partener BOSCOLO, povestește: „Cel mai simplu lucru ar fi fost să amânăm totul pentru o perioadă de timp, pentru a nu avea niciun fel de restricții sau potențiale obstacole care ar fi putut apărea de-a lungul acestui proces. Însă am avut o doză suficientă de curaj pentru a pune în aplicare această fuziune. A fost intenția noastră să ne oferim nouă înșine, structurii noastre și pieței un semnal puternic de reacție la ceea ce se întâmplă. Credem cu tărie că, de îndată ce vom ieși din această situație, economia și piața își vor reveni și, ca niciodată, vor avea nevoie de jucători importanți, capabili să susțină solicitările antreprenorilor”.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !