Noi membrii

FlaroProd

Flaro Prod SA este o companie privata 100% romaneasca, certificata IATF 16949:2016, cu o lunga istorie in prelucrarea prin injectie a maselor plastice, produsele avand ca si destinatie domeniul automotive si electrotehnic.

Avand o experienta de peste 50 ani in deformarea plastica la rece a metalelor, prelucrari pe masini cu comanda numerica, acoperiri metalice, asamblare sau serigrafiere, Flaro Prod este focusata pe procesarea pieselor de mare precizie, utilizand o varietate larga de materiale tehnice.

Flaro Prod detine in locatia din Sibiu echipament de productie de ultima generatie, menit sa sustina proiecte de complexitate inalta. Totodata, compania detine propriul atelier de intretinere scule.

Echipa Flaro Prod detine o vasta experienta in abordarea cu success a cerintelor clientilor, combinand experienta cu know-how-ul si creativitatea.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !