Noi membrii

GLOBAL VISION

Global Vision este platforma de dezvoltări și investiții imobiliare cu una dintre cele mai accelerate creșteri din România și Europa Centrală și de Est. 

Fondată în 2004, de antreprenorul român Sorin Preda, compania s-a transformat în mod consolidat, dintr-un start-up, într-o platformă de servicii integrate de real estate: dezvoltare, construcție și management de proprietăți, cu un portofoliu cumulat de 1.8 milioane de metri pătrați de spații dezvoltate și administrate, pentru companii precum HAVI Logistics, Coca-Cola, Mega Image, PepsiCO, Valeo, Litens, Continental, IWIS, Huf Group etc.

În ultimii ani, Global Vision a dezvoltat proiecte industriale și logistice majore în România, dar și în Slovenia și Slovacia. Cel mai important proiect pe care Global Vision îl are în derulare este Constanța Business Park, în parteneriat cu Globalworth, un proiect mixed – use, din apropierea portului Constanța, dezvoltat pe un teren de aproximativ 100 de hectare.  În 2019 a lansat, tot alături de Globalworth, proiectul logistic de lângă București – Chitila Logistics Hub, foarte bine poziționat, pe centura N-V a Capitalei, cu o suprafață totală de 78.000 mp.

În cadrul diviziei de property & facility management, Global Vision administrează peste 800.000 mp pentru companii precum Apex Alliance Hotel Management (Courtyard by Marriott și Moxy), CBRE Global Workplace Solutions, Hagag, Allianz Partners.

https://www.youtube.com/watch?v=tbGLd_HkCoc&ab_channel=GlobalVisionCorporation

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !