Comunicare -Presa  •  Membri

H Grup IT Expert nominalizat pentru inovare- TTrofeele CCI Franceze Internationala 2019

Dragi membrii CCIFER,

 

Avem o veste buna: suntem nominalizati pentru premiul pentru Inovatie cu ocazia Trofeelor Camerei de Comert si Industie Franceze Internationala 2019 !

In Septembrie 2018, premiul de Inovatie al CCI Romania a fost acordat societatii H GRUP din Bucuresti pentru aplicatia mobila,SCANH. Aceasta permite o mai buna triere si reciclare a deseurilor noastre. Ideea a pornit de la o colega, care imediat a mobilizat echipele din Bucuresti. Tinerii nostri programatori HNI au de asemenea sansa de a se forma si de a lucra cu indemanare fiind actorii principali in toate fazele proiectului.

Astazi suntem nominalizati pentru premiul de Inovatie ale tuturor Camerelor de Comert si Industrie din intreaga lume care va fi desemnat pe 24 iunie 2019 la Paris. Sa ne mobilizam pentru a acompania un membru al Camerei de Comert si Industrie Franceze in Romania in sansa acestuia de castig instaland aplicatia disponibila pe Android si IOS si prin adaugarea tuturor produselor cu coduri de bare pentru expansiunea bazei noastre de date. Un mic plus : adaugati o nota buna si un comentariu pozitiv pe App Store si Magazin Play. Daca aveti idei inovatoare, nu ezitati sa ni le impartasiti via scanh(@)hgrup.com.

Ana BLAIN
Director Comercial
H GRUP IT EXPERT

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !