Membri

HR Direct Interim a deschis o filială în Vietnam

Noi soluții pentru lipsa de personal. HR Direct Interim începe parteneriatul Asia-Romania prin deschiderea unei filiale în Vietnam.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă piața forței de muncă românescă este lipsa de personal cauzată fie de factori ce țin de pregătirea profesională, fie de rata migrației care a înregistrat valori crescute în ultimii ani. Angajatorii resimt din ce în ce mai des acest fenomen și optează pentru suplinirea deficitului prin deschiderea unor noi canale de recrutare.

Cerințele pieței fac ca deschiderea filialei pe teritoriul vietnamez să producă o serie de beneficii pentru angajatorii care își doresc soluții durabile pentru afacerile lor. HR Direct Interim încurajeaza beneficiile schimbului cultural și ale mobilității resursei umane.

HR Direct Interim este o inițiativă cu capital franco-român, pornită din dorința de a avea oameni calificați aproape. Viziunea externă asupra fluctuațiilor de personal și capacitatea de a anticipa efectele acestora face ca misiunea noastră să fie aceea de a valoriza resursa umană la cel mai înalt potențial al său în scopul satisfacerii nevoilor clienților.

 

 

CONTACT:

75 Boulevard Haussmann, 75008 - Paris - France

12 Strada Domnița Ruxandra, București - România

contact(@)directinterim.ro

www.directinterim.ro

 

(+40) 756 712 103

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !