Noi membrii

HUMANISTIC

Dezvoltam abilitatile viitorului

Humanistic a fost creata cu scopul de a dezvolta abilitatile viitorului. Facem asta prin interventii organizationale si programe de training ce ajuta la dezvoltarea in interiorul organizațiilor a ecosistemelor de învățare sănătoase. Prezenta acestor ecosisteme faciliteaza adoptarea cu usurinta a schimbarilor, un mediu deschis si preietenos si dezvoltarea afacerii.

Pentru ca invatarea in organizatii nu este un demers individual, atunci când pregătim o intervenție, fie că este vorba despre un training, un eveniment sau un proces de dezvoltare, ne facem timp să înțelegem informațiile si practicile invatate in trecut si identificam stalpii pe care se va baza interventia noastra.

 

Filozofia Noastră

Dezvoltăm organizații care învață constant din activitățile de zi cu zi. Humanistic a fost creat cu obiectivul strategic de a ajuta organizațiile să-și dezvolte ecosisteme de învățare personalizate, sisteme care îi ajută pe angajați să-și folosească punctele forte în tot ceea ce fac.

Într-un ecosistem de învățare, vom dezvolta abilități, cunoștințe și atitudini și vom alinia valori care pot îmbunătăți performanța și pot aduce rezultate în mediul de afaceri.

Pentru noi, Humanistic, toată lumea din sistem contează.

Toți indivizii au puterea de a face o schimbare sau de a dezvolta un anumit domeniu de activitate și, prin aceasta, de a crea un efect de domino cu un impact pozitiv asupra întregii echipe. Echipele vor interacționa și vor schimba alte echipe din ecosistem, crescând astfel performanța companiei. Angajații nu trăiesc într-un vid, ci fac parte din diferite ecosisteme formate din proiecte, relații informale care se dezvoltă, activități de zi cu zi, felul în care ajung informațiile la ei, proceduri și experiențe anterioare... acestea fiind doar câteva dintre părțile ecosistemului. Deoarece rezultatele tind să fie din ce în ce mai conectate prin puncte intangibile și invizibile, noi, la Humanistic, încercăm să oferim soluții pentru a dezvolta acest ecosistem și a facilita creșterea, conexiunile și învățarea.

 

Experiență vastă și acoperire globală în furnizarea programelor de training

La Humanistic, ne mândrim cu capacitățile noastre extinse de livrare a cursurilor. Echipa noastră de formatori experimentați este atat versatilă si adaptabila la contextele clientilor nostri, dar si disponibila pentru a călători și a oferi sesiuni de formare în diverse locații internaționale. Fie că este vorba despre un Workshop într-o țară în care avem deja echipe locale de instruire, cum ar fi România, Franța, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Polonia, Austria, Germania, Spania, Marea Britanie sau orice altă destinație, formatorii noștri sunt pregatiti pentru a facilita experiențe de învățare de impact și captivante, adaptate la specificul mai multor culturi. Unul dintre beneficiile cheie ale abordării noastre globale de formare este capacitatea de a oferi conținut și livrare de formare personalizate cultural, asigurându-se că participanții din diferite țări primesc formare care rezonează cu nevoile și preferințele lor specifice.

Angajamentul nostru față de excelență se extinde dincolo de granițele geografice. Indiferent de locație, formatorii noștri respectă aceleași standarde înalte de calitate, interactivitate și implicare a participanților, asigurându-se că fiecare sesiune de formare este o experiență transformatoare.

Cu Humanistic, puteți conta pe un proces de livrare de formare cu impact, fără sincope, care transcende granițele și oferă rezultate care contează.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !