Comunicare -Presa

IDnow și ARIADNEXT, furnizorii de soluții de identificare, se asociază pentru a crea o platformă paneuropeană de verificare a identității de prim rang

Combinarea portofoliului de produse ale societăților va da naștere uneia dintre cele mai cuprinzătoare oferte de soluții de verificare a identități EU

Munchen și Rennes, 30 iunie 2021, IDnow, liderul german în soluții de verificare a identității, a anunțat azi semnarea unui acord în vederea achiziționării societății franceze ARIADNEXT, specializată în verificarea identității de la distanță și în crearea de identitate digitală.


Datorită unirii forțelor IDnow și ARIADNEXT, societățile vor fi în măsură să ofere o platformă completă de verificare a identității, de la soluții tehnologice automatizate pilotate de IA, până la soluții cu asistență umană, cu opțiuni de verificare online sau în punctele de vânzare. Această combinație va spori capacitățile de servicii pe care IDnow le poate oferi la ora actuală, mai ales piețelor britanică, franceză și germană, precum și tuturor clienților săi internaționali care caută o soluție globală care să le acopere nevoile în materie de verificare a identității în funcție de diferitele jurisdicții și/sau cazuri de utilizare.
Datorită puternicei adoptări a produselor de identificare digitală, IDnow preconizează triplarea veniturilor sale în 2021 comparativ cu 2019 și este pe calea cea bună pentru a continua cu această dinamică de creștere.
De la începutul pandemiei, IDnow a constatat o puternică creștere a cererii soluțiilor sale. Utilizarea produselor IDnow a crescut cu peste 200% față de anul trecut și numeroase întreprinderi au hotărât astfel să integreze soluții digitale de prim contact în relațiile lor cu clienții. Integrarea ARIADNEXT, ale căror servicii au crescut și ele cu peste 130% pe an în ultimii 5 ani, ne va permite să răspundem la această cerere crescândă oferind o experiență fluidă și convivială pentru utilizatori.

„Această fuziune cu ARIADNEXT este o etapă importantă în realizarea viziunii noastre, și anume de a construi liderul paneuropean de soluții de verificare a identității ca serviciu” a declarat Andreas Bodczek, Directorul executiv al IDnow. „Verificarea identității a luat o cotitură majoră către digitalizare în ultimele decenii, iar această tendință a fost accelerată de pandemie. Este de asemenea esențial pentru bănci, pentru companiile de asigurări, pentru companiile de telecomunicații și pentru alte companii să se orienteze către soluții mature și automatizate. Cu ARIADNEXT, pe lângă recenta achiziție a Identity Trust Management AG, IDnow poate să le furnizeze clienților o gamă de produse și mai largă prin intermediul unei platforme unice și cu o experiență fluidă pentru utilizator.”


„Ne bucurăm că ne vom alătura unei echipe de calibrul IDnow. Combinând experiențele noastre respective, vom colabora la viziunea noastră comună pentru a le furniza clienților noștri o soluție paneuropeană sigură și durabilă” a declarat Guillaume Despagne, președintele ARIADNEXT. „Cu o puternică prezență în Germania, în Franța, în Regatul Unit, în Spania, în Polonia și în România, portofoliile noastre combinate de produse vizează crearea unei platforme unice pentru clienții noștri de pe piața europeană.”
Societatea va păstra sediile ARIADNEXT de la Rennes, Paris, Madrid, București, Iași și Varșovia, și pe toți cei 125 de angajați ai săi. Achiziția este supusă aprobării organismelor de reglementare.


Despre IDnow
IDnow este o platformă de verificare a identității, lider în Europa, a cărei viziune este de a face ca lumea conectată să fie un loc mai sigur. Platforma IDnow furnizează un portofoliu larg de soluții de verificare a identității, de la automatizare la asistență umană, de la complet online la puncte de vânzare, fiecare fiind oprimizată pentru rata de conversie a utilizatorilor de securitate.


Compania are birouri în Germania, în Regatul Unit, și în Franța și este sprijinită de investitori de renume printre care Corsair Capital și Seventure Partners. Portofoliul său de peste 670 clienți internationali acoperă un gamă largă de sectoare și cuprinde companii internaționale de prim rang cum ar fi Western Union, UBS, Commerzbank, Sixt și Munich Re, precum și campioni în domeniul digital ca și N26, Solarisbank, wefox și Tier mobility.

Despre ARIADNEXT
ARIADNEXT face parte din liderii europeni în sectorul identificării digitale. Furnizând soluții complet automatizate bazate pe Inteligența Artificială, ARIADNEXT le oferă întreprinderilor și guvernelor posibilitatea de a stabili instantaneu relații de încredere cu consumatorii și cu clienții lor. Aceste soluții le permit să răspundă provocărilor reglementare și exigențelor privind lupta împotriva fraudei, concentrându-se totodată pe experiența clienților și pe transformarea digitală.


Societatea dispune de birouri în Franța, în Spania, în Polonia și în România. Soluțiile ARIADNEXT au convins deja peste 300 clienți în Europa cum ar fi Société Générale, le Crédit Mutuel, Lydia, Younited Credit, la Française des Jeux, Unibet, SFR și Bouygues Telecom.


Persoană de contact IDnow pentru presă:
Christina Schwinning
press@idnow.io
+49 89 41324 6054


Persoană de contact ARIADNEXT pentru presă:
Elodie Poulain
press@ariadnext.com
+33 230 960 570

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !