Noi membrii

IFT PECO

IFT este o companie creată în 1992 în Valence (29) - Franța și instalată în Marsilia din mai 2013.

Cifra de afaceri în 2019: 4,9 milioane EUR

‣ Specializată în procesul de filtrare a procesului de vopsire, IFT are 15 angajați și are o rețea de parteneri din vestul până în estul Europei.

‣ Prezent în Spania și Portugalia prin sucursala sa locală IFT SL din 2015

Prezent în Europa Centrală și de Est prin sucursala sa IFT PECO SRL din 2020

‣ 3.700 m2 de stoc în Franța, 600 m2 în Spania și 500 m2 în România

Activitățile IFT PECO Srl:

Activitatea noastră se dezvoltă prin:

  • Produsele noastre, în special datorită colaborării și exclusivității noastre cu COLUMBUS, producător istoric de filtre pentru captarea suprasprayurilor de vopsea. Aceste produse sunt definite de noi după analizarea nevoilor clienților și a elementelor tehnice existente.
  • Serviciul nostru pentru clienți și expertiza tehnică datorită departamentului nostru tehnic format din angajați din instalarea liniilor de vopsire industrială
  • Capacitatea noastră de a livra la timp la cererea clienților datorită stocării noastre și înființării unui partener în România.
  • Sediul nostru central este în București, dar locația noastră operațională este în Pitești (oferind un serviciu de livrare în apropiere de site-urile de automobile (Dacia Mioveni și Ford Craiova și subcontractanții acestora)
  • Suprafața noastră de depozitare de 500 m2 (extensibilă) ne permite să avem stoc suficient pentru a asigura clienților noștri cea mai mare capacitate de reacție pentru a evita monopolizarea spațiului lor de stocare.
  • rețea de agenți, care acoperă zonele din Europa Centrală și de Est

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !