IMSAT Robotics

Celula Robotizata pentru lipirea airbag-urilor laterale.

https://www.youtube.com/watch?v=d-LjIUAM9ZU

Proiectul a fost integrat cu succes la clientul nostru Joyson Safety Systems (fost Takata) - Sibiu, Romania si a constat in studii de fezabilitate, proiectare, inginerie, fabricatie, programare si punere in functiune pentru o celula robotizata ce include: 3 roboti industriali Kawasaki, 40 de metrii liniari de conveior, 1 sistem de presare pentru lipire, 60 de sisteme pneumatice, 1 sistem de preluare si depozitare, peste 160 de senzori si siteme de identificare RFID.

Prin implementarea solutiei propusa de IMSAT, s-a realizat o crestere a productivitatii de la 100 de bucati (airbag-uri) pe ora, realizate cu 4 operatori umani la 300 de bucati pe ora cu 2 operatori umani.

Va stam la dispozitie, pentru a gasi solutii de integrare a robotilor industriali (indiferent de producator) dar si colaborativi, prin care obtineti: reducerea costurilor de productie, cresterea productivitatii, imbunatatirea nivelului de calitate, cresterea nivelului de flexibilitate in procesul de productie sau a gradului de securitate in munca, solutii viabile pentru lipsa fortei de munca.  

 

 

Alexandru CUZA

 

Business Development Director

& in charge of IMSAT Robotics

 www.imsat.ro

Plus d'actualités

TERRAGIS PRO

Terragis Pro SRL offers integrated services of topography, digital cartography, photogrammetry, GIS and software development. Our services consist of...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !