Membri

Inaugurarea Scolii Internationale Franceze din Bucuresti

Reteaua scolara franceza Odyssey deschide în septembrie 2019 cea de-a treia scoala la nivel international: Scoala Internationala Franceza din Bucuresti (EFI Bucuresti).

Situata în inima orasului, EFI Bucuresti va oferi o educatie trilingva (franceza, engleza, româna), în concordanta cu programul scolar francez.

Pentru cei interesati sa participe la o prezentare a scolii si sa aiba întâlniri individuale cu  personalul de conducere al scolii, precum si cu membrii corpului profesoral, EFI Bucuresti organizeaza doua zile ale portilor deshise, vineri, 5 aprilie si sâmbata 6 aprilie 2019, între 9h30 – 12h30 si 14h30 – 17h30.

Extinderea retelei de scoli franceze din strainatate va fi posibila în 2019 datorita investitiilor de 11 milioane de euro ale Creadev, societatea de investitii si sprijin antreprenorial a familiei Mulliez. Prima implantare a Odyssey este Scoala Internationala Franceza din Casablanca, fondata în septembrie 2017.

În afara de EFI Bucuresti (www.efibucarest.org), în septembrie 2019 este programata si deschiderea Scolii Franceze Internationale din Bruxelles (www.efibruxelles.org).

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !