Noi membrii

Inetum

Despre Inetum, Positive digital flow

Inetum oferă servicii și soluții digitale. Prezent în 26 de țări, Grupul are aproape 27.000 de angajați și anul precedent a generat venituri de 1.965 miliarde EUR.

În România, Inetum este un jucător important în business-ul IT, cu peste 14 ani de activitate. Este o companie stabilă, în continua evoluție și profitabilă, cu peste 500 de angajați.

Oferim servicii de consultanță IT sau gestionăm proiecte în mod direct, de oriunde în Romania, în segmentele de infrastructură cloud, dezvoltare și automatizare software.

LISTA SERVICIILOR

Accelerator de inovație sau performanță

Inetum România oferă clienților soluții industriale inovatoare și durabile, pentru a face din sistemele lor informaționale un reper de performanță.

Consultanță / Portofoliu generos de competențe

Inetum intervine în multe proiecte cu competențe de business sau organizare (coordonare proiecte, managementul schimbării, analiză, testarea de acceptare a utilizatorului) până în sfera tehnică (arhitectură, dezvoltare, testare, aplicații și servicii de infrastructură, securitate).

Soluții de integrare / O propunere de valoare orientată spre afaceri

Inetum integrează soluții de afaceri, care sunt vectori de creștere și performanță pentru clienții noștri.

Centre de servicii / Portofoliu mare de livrabile

Inetum construiește centre de servicii pentru industrializarea practicilor precum: suport pentru aplicații, întreținere aplicații, inovație, RPA, SaaS, PaaS, Cyber ​​Security 247, Analytics.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Echipa Inetum

sales.ro@inetum.com

Inetum în social media:

Facebook Twitter / LinkedIn / YouTube / Instagram   

inetum.com 

 

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !