Inițiativa noastră, contribuția tuturor. Fiecare echipă înscrisă este o dovadă de implicare!

Vă invităm să descoperiți companiile care au acceptat provocarea CCIFI Challenge 2024

Adriana RECORD, Director Executiv CCIFER 

Pentru al doilea an consecutiv, CCIFI Challenge depășește granițele unei competiții sportive. CCIFI Challenge este un simbol al mobilizării comunității pentru un viitor mai bun. Timp de o lună, ne-am unit forțele pentru a ne testa limitele într-un spirit competitiv, pentru a promova un stil de viață sănătos și, mai presus de toate, pentru a ne asuma un angajament puternic față de mediul înconjurător. Cu bucurie, am fost martorii unei implicări masive - 143 de echipe, 715 participanți, 47 de companii. În efortul nostru comun de a susține proiectul „Plantăm Pădurea CCIFER”, cu toții am făcut pași concreți către un mediu mai curat și mai verde. Mulțumim tuturor participanților pentru fiecare kilometru parcurs, care ne-a adus mai aproape de îndeplinirea misiunii CCIFI Challenge! 

Edith Bianca DOBRE, Executive Office Manager, Bitsoftware 

Provocările sportive ne influenţează pozitiv în toate aspectele vieţii noastre, iar beneficiile practicării oricărei forme de mișcare sunt nenumărate: suntem mai fericiti, mai performanți, ne gestionam mai eficient stresul cotidian, ne asumăm riscuri și ieșim mai ușor din zona de confort. Când s-a lansat “CCIFI Challenge 2024” echipa BIT SOFTWARE nu a stat pe gânduri și s-a înscris, iar motivele pentru care a ales să participe sunt conștientizarea importanței protecției mediului înconjurător, prin acțiunea de plantare a copacilor, promovarea unui stil de viață sănătos și dorința de a-și depăși limitele în fiecare din provocările competiției . Ne vedem la linia de start, unde fiecare dintre noi are motivația lui!  

Rozina DAVID, HR Manager, BNP Paribas Leasing Solutions Romania 

Am primit cu multã bucurie și entuziasm invitația de a ne alătură în cadrul CCIFI Challenge, contribuind astfel la efortul general și responsabilitatea de a proteja mediul înconjurãtor. Consider cã această competiție este o ocazie de a ne încuraja eforturile comune și de a lucra în echipă, pentru un țel comun, acela de a ne prezerva starea de sãnãtate personalã și a mediului în care trãim. Proiectul a generat, prin quizz-ul de anul acesta, noi posibilitãti de deplasare alternative, care sã contribuie la diminuarea amprentei de carbon. Având în vedere durata competiției, sunt sigurã cã ne vom consolida obiceiurile sãnãtoase și vom continua și dupã competiție în același mod. 

 

Benjamin TURQUIN, CEO BRD Asigurări de Viață 

La BRD Asigurări de Viață, credem cu tărie că responsabilitatea socială corporativă depășește nivelul afacerilor și se extinde și către comunitatea în care activăm și mediul înconjurător. De aceea, suntem mândri că ne alăturăm și anul acestei inițiativei CCIFI Challenge, ca parte integrantă a strategiei noastre de responsabilitate socială. Angajații noștri reprezintă o parte esențială a acestei inițiative, implicându-se în activități sportive care nu numai că promovează un stil de viață sănătos, dar și consolidează echipa noastră și încurajează spiritul de colaborare. În plus, în acest fel vom susține două cauze importante: Plantăm Pădurea CCIFER și Fundația Solar Impulse - soluții pentru combaterea schimbărilor climatice, contribuind la protejarea mediului înconjurător și făcând o diferență pozitivă în comunitatea noastră. Suntem entuziasmați să ne alăturăm acestui proiect, continuând să promovăm valorile în care credem și să aducem schimbări pozitive în lumea în care trăim. Așteptăm cu nerăbdare să înceapă competiția! 

Andrei SAVIN, Director General, BRINEL 

Participăm în fiecare an cu entuziasm la provocarea CCIFI Challenge, pentru că se creează premisele de a uni încă o dată eforturile unui număr însemnat de companii și organizații în ceea ce privește responsabilitatea socială, funcționând ca o adevărată echipă. Grija față de mediu și față de noi înșine, până la urmă, trebuie să fie un efort comun, care să depășească, prin cooperare, empatie și angajament pentru dezvoltarea durabilă, barierele impuse de competitivitate. Ne bucurăm să fim împreună, mai activi, mai dedicați și mai uniți cu fiecare provocare desfășurată, văzând rezultate tangibile ale efortului comun. 

Brigitte DOGUET, CEO, Central Europe Technologies 

La Central Europe Technologies prioritizăm atât sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, cât și impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător. Astfel că ne-am alăturat încă o dată cu entuziasm competiției CCIFI Challenge, care reflectă acest dublu angajament al nostru. Suntem preocupați să oferim un mediu de lucru sănătos și să încurajăm un stil de viață echilibrat și activ, iar această inițiativă se potrivește perfect viziunii noastre. Prin implicarea în această competiție, nu numai că ne încurajăm echipa să fie activă și să se bucure de mișcare, dar contribuim și la crearea unui impact pozitiv asupra mediului, prin Pădurea CCIFER, dorindu-ne un viitor mai verde și mai sănătos pentru toți. 

Mihai GHERGHE, Customer Service & Ocean Freight Manager, CEVA Logistics 

În calitate de susținători ai bunăstării angajaților și ai sustenabilității mediului, echipa CEVA Logistics este un participant entuziast la CCIFI Challenge. Prin încurajarea activității fizice și prin susținerea unor inițiative precum plantarea de copaci, demonstrăm angajamentul nostru față de sănătatea holistică și o planetă mai ecologică. Implicarea noastră acționează ca un catalizator, inspirând și alte companii să pună oamenii și mediul pe primul loc. 

Teodora COCIS, Project Director, COS  

Suntem bucuroși să împărtășim cu ceilalți faptul că ne alăturăm din nou provocării CCIFI în acest an! Nu este doar pentru a promova un stil de viață sănătos pentru echipa noastră, ci suntem, de asemenea, entuziasmați de impactul pozitiv asupra mediului. Suntem curioși să vedem cât de mult dioxid de carbon vom compensa, participând cu toții. Pentru noi, nu este doar o provocare, este  și o modalitate distractivă  de a rămâne sănătoși și de a ajuta planeta. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim spiritul de echipă, forma fizică și diferența ambientală pe care o putem face împreună în Provocarea CCIFI! 

Adrian CHIȘU, Director General, Derichebourg 

De peste 25 de ani, Romrecycling, parte a Grupului DERICHEBOURG, activează în domeniul colectării si valorificării deșeurilor metalice si nemetalice în România. Cu cele cele peste 100.000 tone de deșeuri colectate și pregătite pentru reciclare anual, Romrecycling reprezintă unul din actorii importanți ai pieței de reciclare în Romania. Dar pe lângă aportul adus prin cantitățile reciclate, am considerat că și activitatea de regenerare forestieră reprezintă o componentă importantă a unei activități economice sustenabile, de aceea am răspuns cu bucuriei inițiativei CCIFER. Și da, promovarea activităților fizice, a unui stil de viață sănătos reprezintă o modalitate de dezvoltare sustenabilă a unei societăți. 

Alexandra BONDAC, Project Manager, DentalMed 

Am acceptat cu entuziasm Provocarea CCIFI pentru că se aliniază cu misiunea clinicilor DentalMed – aceea de a face diferenţa în domeniul în care activăm. Susţinem astfel conştientizarea responsabilităţii faţă de mediu, prin participarea la extinderea pădurii de la Lipăneşti, şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, atât în cadrul echipei noastre, cât şi în societate. Şi pentru că preţuim sănătatea şi bunăstarea angajaţilor noştri am văzut în acest eveniment ocazia de a diversifica experienţele pe care le trăim împreună. Competiţia aceasta este o ocazie excelentă de a încuraja şi inspira pe cei din jur să fie activi, de a crea legături durabile şi de a constui împreună un mediu sustenabil pentru întreaga comunitate. 

Raluca MESSAI, Founder diARK

Aşteptăm cu nerăbdare debutul Challenge-ului pentru a celebra sportul și spiritul de echipă alături de colegi și oameni dragi! Avem toate ingredientele necesare pentru un mix perfect: sănătate, responsabilitate socială, competiție, inspirație și ambiţie. Go, team diARK!

Laura POPA, CSR Coordinator, Edenred Romania

Faptele bune şi mişcarea mă definesc, fiind cele două forţe care mă motivează zilnic. Cred cu tărie că valoarea unei persoane se reflectă în bucuria pe care o aduce celorlalţi, în inspiraţia şi starea de bine pe care o creează în jur. La Edenred căutăm să construim momente autentice prin puterea lui împreună. Facem echipă, ne sprijinim  unii pe alţii, ne ajutăm şi ne mobilizăm pentru ca prin acţiuni concrete şi constante să facem lumea un loc mai bun şi să îi inspirăm şi pe ceilalţi să ni se alăture.     

Leonard Gilbert FIERARU, Fondator & CEO eduJOBS, Centru de Angajări 

Participarea noastră la CCIFI Challenge reflectă convingerea că sportul, sustenabilitatea și solidaritatea merg mână în mână cu excelența profesională promovată de eduJOBS. În primul rând, efortul fizic din cadrul challenge-ului cultivă bunăstarea echipei noastre, esențială pentru productivitate. În al doilea rând, contribuim direct la inițiativele ecologice printr-o acțiune tangibilă - plantarea de arbori și susținerea Pădurii CCIFER. În cele din urmă, această activitate întărește legăturile comunității noastre, demonstrând împreună forța colaborării pentru un scop nobil. 

Amalia ANGHEL, Head of Corporate Communication, Engie 

Suntem foarte încântați de a răspunde provocării marca CCIFI și de a contribui în același timp pentru un mediu mai curat și cu emisii scăzute de carbon, prin plantarea copacilor într-o experiență colectivă care este deja considerată memorabilă. #creatorideviitorprietenos@ENGIE 

Cosmin BRÂNZAN, Director General, Everience România 

Suntem implicați în comunitate prin numeroase activități CSR, care vizează atât mediul, dar și categorii sociale vulnerabile. Participăm al doilea an consecutiv în competiția sportivă CCIFI Challenge, reprezentând un pas firesc în această direcție. Dorim să susținem în continuare diverse inițiative pentru un mediu mai curat și să promovăm în același timp mișcarea fizică și coeziunea în cadrul echipei Everience România.

Cristian GUIA, Partner Real Estate & Construction, Eversheds Sutherland România

Sportul și preocuparea pentru o viață sănătoasă fac parte din ADN-ul nostru, pentru mulți dintre noi, cei de la Eversheds Sutherland România. Ca și maratoniști internaționali, împărtășim pasiunea pentru alergare, triatlon și alte activități similare, de aceea, activitățile noastre de construire a echipei se învârt adesea în jurul sportului. Participarea la maratonul de la Paris este deja o tradiție în firma noastră, prin urmare, Provocarea CCIFER este următorul lucru bun pentru noi, mai ales când aduce activități sportive și plantare de arbori. Așadar suntem gata pentru o astfel de provocare și așteptăm cu nerăbdare să facem împreună un efort de echipă excelent! 

Alexandra MICU, Production planner BO&Customer Service, Expur  

Când am acceptat această provocare ne-am gândit la 3 motive mari: Îmbunătățirea fizică și sănătatea - Sănătatea este cea mai de preț avuție a unui om, dacă avem șansa să o îmbunătățim acest concurs este o bună motivare pentru asta! Depășirea limitelor personale: Ne oferim oportunitatea de a ne testa limitele și de a ne depăși zonele de confort. Acest lucru conduce la o creștere a încrederii în sine și la dezvoltarea mentalități de învingător. Experiențe sociale și de comunitate: Această provocare sportivă implică și aspecte sociale, precum interacțiunea cu alți participanți și dezvoltarea unor conexiuni în cadrul unei comunități sportive.  

Bogdan CANGE, Managing Partner – Business Development, Fortim Trusted Advisors

Corpul, așa cum spune Constantin Noica, este un animal ce trebuie îmblânzit. Mișcarea reprezintă una dintre formele prin care disciplinăm corpul, astfel încât să ne bucurăm de el mai mult timp. Un corp nedisciplinat poate conduce către o minte dezordonată și o viață haotică. În profesia noastră, de consultanți, unde creativitatea sprintenă și gândirea ageră sunt esențiale, sportul devine un mod prin care luăm o pauză de la aceste provocări și ne reîntoarcem la ele reînnoiți și revigorați. Așa cum un animal sălbatic trebuie îmblânzit pentru a fi folosit în beneficiul nostru, la fel și corpul nostru trebuie îngrijit și disciplinat pentru a ne susține în viața de zi cu zi. Deci, să nu uităm să îmblânzim corpul, să disciplinăm mintea și să îngrijim sufletul pentru a trăi o viață armonioasă și plină de vitalitate!    

Cristina BOJICĂ, Partener Gruia Dufaut & Asociații 

Împreună cu echipa Gruia Dufaut & Asociații am acceptat provocarea de a participa și în acest an la CCIFI Challenge din trei motive principale: ne place să ne testăm limitele și să ne depășim așteptările în orice domeniu, inclusiv în cel sportiv; avem o imagine clară asupra nevoii de implicare largă a tuturor în proiecte de responsabilitate socială care contribuie la dezvoltarea durabilă și protejarea mediului; ne bucurăm să facem parte din comunitatea CCIFER care reunește companii ce împărtășesc valori și viziuni comune despre protecția mediului și un stil de viață sănătos. Totodată, CCIFI Challenge ne oferă prilejul de a ne consolida relațiile și extinde rețeaua de parteneri. 

Oana POPESCU, Managing Director, Humangest 

Echipa „Oamenii fac Diferența" de la Humangest Group Romania este încântată să participe la CCIFI Challenge 2024! Ne unim forțele pentru a promova un stil de viață sănătos prin sport, a întări legăturile dintre colegi și a putea sprijini cauze caritabile dragi nouă. Competiția aceasta este oportunitatea perfectă pentru noi să combinăm sănătatea, camaraderia și responsabilitatea socială într-o aventură plină de energie și spirit de echipă. Ne bucurăm să dăm tot ce avem mai bun și să facem diferența împreună! Fiecare pas al nostru înseamnă mai mult decât o simplă competiție; este o demonstrație a valorilor noastre comune. Așteptăm cu nerăbdare să ne testăm limitele și să împărtășim această experiență memorabilă. 

 

Nicoleta GOAGA, Learning  & Development Manager, KPMG in Romania 

De ce am intrat în CCIFI Challenge? Pentru că iubesc sportul cu tot ceea ce este în jurul lui – sănătatea, oamenii, natura, efortul, recompensa, veselia, împlinirea. Pentru că îmi plac provocările și mă ajută să îmi depășesc mereu limitele pe care credeam că le am. Pentru că există și o cauză nobilă în spatele acestei provocări. Cum a fost până acum? Competiția este fabuloasă – aplicația este genială – îmi place mult partea socială, îmi place că există transparență și putem urmări evoluția fiecărui participant, ne putem inspira de la cei de pe primele locuri, putem fi parte dintr-o comunitate atât de diversă, răspândită pe tot globul. Îmi place că avem provocări zilnice, etapizate, progresive. De exemplu: în primele zile – la ora 23:40 – mă învârteam prin casa pentru a atinge misiunea de pași din aplicație, după câteva zile am scos bicicleta la plimbare (și nu obișnuiam să o fac); competiția aceasta m-a făcut să regândesc fiecare pas – să mă sui în mașina pentru o deplasare sau mai bine să găsesc alternative de mișcare și mi-a dovedit că atunci când vrei poți – este nevoie doar de un imbold – așa cum sunt misiunile din aplicație. Ce a făcut în 3 săptămâni – mi-am dublat probabil nivelul de efort fizic și mișcare, mi-a deschis noi orizonturi, mi-a creat noi obiceiuri. 

Iulia GAZDARU, Junior Recruiter, Lagardère 

Ne bucurăm tare mult că am putut contribui, cât de puțin, la o lume mai verde alături de oameni iubitori de natura. De ce am acceptat provocarea CCIFI Challenge? Pentru că am vrut să fim parte implicată a unei activități vitale pentru mediul înconjurător, care ne-a dat șansa, în același timp, să ne cunoaștem mai bine ca echipă și să facem noi legături. CCIFI Challenge este despre nevoia de a dărui, de a conta și de a fi parte din ceva măreț. Este despre teamwork (pădurea), dar și despre autorealizare (fiecare copăcel în parte).  

Mirela DOGARU, Director Comercial, MedLife Group 

Un stil de viață echilibrat este probabil cea mai bună formă de prevenție. De aceea, este un motiv de fericire pentru noi să fim parte dintr-o acțiune atât de amplă, dedicată mișcării și sănătății. În linie cu misiunea noastră, „Împreună facem România bine”, investim constant în dezvoltarea rețelei noastre, în pregătirea medicilor buni, precum și în astfel de inițiative care se aliniază dezideratului nostru. Știm că cel mai bun exemplu este cel propriu, așa că ne susținem colegii să aibă o viață sănătoasă prin proiecte și beneficii dedicate. În plus, suntem un partener de încredere pentru mii de companii din România, care au grijă de wellbeing-ul angajaților lor cu ajutorul pachetelor de sănătate pe care le-am creat. 

Andrei ALEXANDRU, Communication Coordinator, MET Romania Energy  

Am acceptat provocarea CCIFI Challenge pentru că ne dorim să consolidăm angajamentul MET pentru un stil de viață sănătos, orientat spre sustenabilitate, responsabil față de mediul înconjurător și societate. Diversă și dinamică, echipa noastră reușește să îmbine numeroase pasiuni precum tenisul, ciclismul și drumețiile pe munte. Inițiativa ne oferă ocazia perfectă pentru a împărtăși valorile grupului MET – agilitate, curaj și independență – esențiale pentru a susține tranziția energetică și drumul către o lume fără emisii de carbon. 

David JEAN, President Michelin, Europe Central & Central Asia Region 

Michelin așteaptă cu nerăbdare începutul noului concurs sportiv marca CCIFI. Anul trecut, această provocare a creat entuziasm în rândul echipelor din regiunea noastră Europa & Asia Centrală și ne-a încurajat să fim mai activi. De asemenea, s-a potrivit perfect  cu focusul nostru strategic către Oameni, Planetă și Profit, permițându-ne să fim mai responsabili atât față de sănătatea angajaților noștri, cât și față de mediu. Aceasta este o excelentă oportunitate de a combina competiția prietenoasă cu munca în echipă și așteptăm cu nerăbdare noul concurs. 

Cătălin NEAGU, Avocat intern, Nhood  

Am acceptat provocarea CCIFI Challenge din dorința de a promova un stil de viată sănătos în rândul colegilor, de a consolida coeziunea de echipa prin activități sportive variate și de a contribui activ la cauze importante: protecția mediului și dezvoltarea durabilă. Participarea noastră subliniază angajamentul față de susținerea programului Pădurea CCIFER, reflectând valorile noastre corporative în direcția unui viitor mai verde. Este o oportunitate extraordinară de a ne uni forțele, de a ne depăși limitele personale și de a face o diferența semnificativa, atât pentru noi, cât și pentru comunitatea largă.”  

Franck NEEL, Board Member, OMV Petrom Gas & Power Board Member 

Sunt încântat să particip la Provocarea CCIFI alături de echipa mea. Decizia noastră de a ne alătura acestei inițiative provine din dorința de a promova, în cadrul companiei noastre și al comunității mai largi, sustenabilitatea și conștientizarea mediului. Participând la această provocare, ne propunem nu numai să susținem proiectele admirabile promovate de CCIFER, ci și să întărim legătura echipei noastre prin experiențe și obiective comune. Implicarea în activități în aer liber, în timp ce contribuim la inițiative precum promovarea soluțiilor ecologice și plantarea de arbori în Pădurea CCIFER, ne permite să demonstrăm angajamentul nostru față de sustenabilitate. Anticipăm că această călătorie nu va fi doar o aventură împlinitoare, ci și o dovadă a dedicării noastre de a avea un impact pozitiv atât în comunitatea noastră, cât și în exteriorul ei.  Așteptăm cu nerăbdare sentimentul de realizare și camaraderie care va veni, fără îndoială, din această încercare. 

Felicia DUMITRU, HR Manager, Plastic Omnium România 

Participarea de anul acesta la CCIFI Challenge este o nouă provocare pentru noi, echipa Plastic Omnium. Am răspuns cu entuziasm acestei inițiative, deoarece am considerat că oportunitatea de a ne mișca pentru o cauză bună aduce beneficii reciproce. De asemenea, Plastic Omnium se implică activ în viața comunității prin numeroase proiecte sociale, aliniate cu strategia de CSR a companiei. CCIFI Challenge este pentru noi un exercițiu de lucru în echipă, de susținere și de mobilizare, atât pentru sănătate, cât și pentru planeta noastră. 

Mihnea BALTĂ, Research Associate, Public Affairs Solutions 

Particip la CCIFI Challenge pentru a mă menține activ, a mă conecta mai bine cu colegii și a contribui la protejarea mediului. Este o ocazie perfectă de a combina sportul cu acțiuni concrete, cum ar fi lupta împotriva poluării cu plastic și plantarea de arbori. Fiecare pas alergat sau pedalat contează atât pentru sănătatea mea, cât și pentru planeta noastră. 

Hector DESTAILLEUR, General Manager CEE, Recommerce Romania 

Recommerce România se implică în Provocarea CCIFI, fiind motivată de trei principii de bază. Această provocare este o oportunitate de a amplifica angajamentele noastre CSR și de a crește vizibilitatea companiei, permițându-ne să subliniem rolul nostru ca lideri în promovarea economiei circulare și de a ne conecta cu organizații care împărtășesc aceleași idei. Accentul pus pe sporturile de echipă ca mijloc de promovare a durabilității și sănătății, care rezonează  cu cultura noastră de afaceri. Acest lucru ne permite să consolidăm legăturile în echipa noastră, promovând o cultură a bunăstării și a responsabilității partajate pentru atingerea obiectivelor de durabilitate. În cele din urmă, aceasta întărește și îmbunătățește amprenta noastră internațională, prin dezvoltarea unor acțiuni locale în România, care este una dintre cele mai dinamice și de succes zone de la lansarea sa în 2021. 

Roxana CHIȘ, CSR Manager & PA, Rossmann România, Romcarton și Ambro 

Suntem nerăbdători să ne alăturăm, cu echipa Romcarton, pentru al doilea an consecutiv, la CCIFI Challenge, după experiența memorabilă de anul trecut. Susținerea unui stil de viață sănătos și promovarea mișcării, în toate formele ei, reprezintă o axă prioritară în politica de responsabilitate socială a Rossmann România. Iar dacă prin participarea noastră reușim să contribuim și la proiecte solide de accelerare a tranziției verzi, nu aveam cum să nu profităm de această oportunitate de socializare cu sens. Ensemble, nous allons cartonner! 

 

Camelia NIȚU Communication Head, Sanofi România 

Pentru noi, în Sanofi România, promovarea unui stil de viață sănătos, activitățile în echipă și implicarea în actiuni sociale sunt elemente cheie care întăresc angajamentul organizatiei noastre în zona de responsabilitate socială. Participăm anul acesta la CCIFI Challenge pentru că suntem convinși că eforturile individuale se transformă în rezultate colective care contribuie la protejarea mediului înconjurător. Suntem onorați și mândri să plantăm împreună pădurea CCIFER pentru generația de azi și de mâine. 

Dan CRAITA, Country Manager Eastern Europe, SLB  

La SLB am crezut mereu în importanța activității fizice. Ne dorim ca compania noastră să aibă succes și pentru a realiza acest lucru avem nevoie ca angajații noștri și familiile lor să se simtă sănătoși și sprijiniți la locul de muncă și în afara lui.  Suntem bucuroși să facem parte din comunitatea CCIFER și să acceptăm provocarea CCIFI Challenge. 

Ioana BOTEZATU, Head of CSR, Societe Generale Global Solution Centre

Ne-am alăturat cu bucurie acțiunii CCIFI Challenge 2024, deoarece considerăm că mediul înconjurător este responsabilitatea noastră comună. Atașamentul față de paradigma protecției mediului, în toată activitatea economică, devine palpabil prin cererea în creștere pentru astfel de acțiuni din partea colegilor, ei fiind adevărații ambasadori ai schimbării. Pas cu pas pentru sănătate și un mediu mai curat este combinația perfectă pentru a te conecta la forța vitala a corpului uman și, în același timp, pentru a oferi această forță regenerativă și naturii. Le doresc tuturor echipelor mult spor și să se și distreze, deoarece sportul și plantarea vor fi mai dulci așa!  

Răzvan VLADU, Client Relationship Manager, Transparent Design

Aici, la Transparent Design, suntem o echipă şi credem cu tărie că sportul, în oricare din formele sale, ne ajută să legăm relaţii de prietenie şi să devenim mai buni, împreună. Sportul ameliorează starea de spirit, ajută la menţinerea unei vieţi sănătoase şi creează un mediu de lucru benefic. De aceea am acceptat provocarea CCIFI Challenge `24. 

Stefano Gaetano AMOROSO, Italian Desk Coordinator, UniCredit Bank 

Am ales să participăm la CCIFI Challenge în primul rând din dorinţa de a promova un stil de viaţă sănătos şi activ în cadrul echipei şi în comunitatea noastră. În al doilea rând, am văzut în acest eveniment o oportunitate excelentă de a consolida spiritul de echipă şi de a construi legături solide între colegii mei şi cu profesioniștii pasionați din celelalte companii participante. În plus, implicarea noastră va contribui la o dezvoltare durabilă şi va face o diferenţă pozitivă în comunitatea noastră. Aceasta este cultura bunăstării în UniCredit Bank şi cu entuziasm şi determinare luăm parte la această provocare! 

Elena PAP, Director Regional, Up Group 

Up România a crezut în această competiţie încă de la prima sa ediţie. Mizei deja importante (încurajarea sportului în echipă, promovarea mijloacelor de transport nepoluante, susţinerea unor cauze care vizează protecţia mediului şi, implicit, a viitorului tuturor) care constituie un motiv în sine, i se adaugă multe altele. De fapt, de puţine ori iniţiativele care ne sunt propuse bifează atât de multe aşteptări ale unei companii. Performanţa ne motivează, iar rezultatul obţinut de colegii noştri anul trecut (echipa NEVER GIVER UP clasându-se pe primul loc la CCIFI Challenge ‘23) transformă participarea într-o îndatorire de suflet pentru noi. CCIFI Challenge dezvoltă sentimentul de apartenență și reuşeşte să adune laolaltă companii diferite din țări diferite într-o comunitate universală, cu o misiune colectivă: un viitor mai sănătos, mai sustenabil, mai cooperativ. Mult succes tuturor participanţilor la o competiţie din care vom ieşi cu toţii câştigători! 

Virginia SIRMON, Specialist ESG, Viarom 

Deși trăim provocări fără precedent în ceea ce privește mediul și schimbările climatice avem înca posibilitatea să contribuim la dezvoltarea durabilă și tranziția ecologica a comunității din care facem parte.  A avea un stil de viață sănătos înseamnă și a minimiza daune și a proteja mediul înconjurător. Susținem provocarea CCIFER pentru al doilea an consecutiv, deoarece este în consens cu dorința noastră de a ne adapta pentru a reface ecosistemele și pentru a proteja cu mai multă determinare ceea ce avem. „Sportul are puterea de a schimba lumea. Are puterea de a inspira, puterea de a uni oamenii într-un mod pe care puține alte lucruri o fac.” (N. Mandela) 

 

Luminița MATEI, Director Uzina Victoria, Michelin 

Ne bucurăm de fiecare dată când angajații noștri pot participa la activități sportive, dinamice, care sunt în deplină concordanță  cu strategia noastră - Împreună susținem viața în mișcare  și rațiunea noastră de a fi. Sperăm ca și anul acesta să strângem un număr cât mai mare de km și împreună să contribuim la un mod mai bun de avansa pentru toată lumea.    

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !