Membri

IOAN MĂTIEȘ ESTE NOUL GENERAL MANAGER AL JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL

Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu data de 15 octombrie 2021. Acesta îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. În noul său rol, Ioan Mătieș își propune să continue reprezentarea modernă a brandului JW Marriott în segmentul lux. Lumea de astăzi este din ce în ce mai complexă și mai deconectată; prin urmare, JW Marriott vă permite să vă concentrați pe sentimentul de întreg - minte, corp și spirit.

‘Fac parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România. Îi mulțumesc lui Tino pentru tot ceea ce a realizat și în mod special că a continuat să investească în implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților, mai ales în ultimul an și jumătate, o perioadă dificilă pentru industria ospitalieră. Ocuparea acestei noi poziții mă bucură, mă entuziasmează și mă onorează. Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalități mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății,’ a declarat Ioan Mătieș noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci, datorită abilităților sale de lider a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, în perioada 2006-2014 a lucrat ca Director Food&Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, Ioan este numit Director General al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan. În 2017, a acceptat o nouă provocare, preluând funcția de Director General al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări. În 2018, Ioan a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli. Sub conducerea lui, hotelul a primit Premiul de Excelență pentru Performanța Financiară în urma căruia indicele cotei de piață s-a îmbunătățit semnificativ.

Ioan Mătieș este licențiat în Managementul Turismului și Ospitalității, iar în 2019 a absolvit programul ASCENT - Leadership Accelerator de la Universitatea din Carolina de Nord, SUA, pe lângă alte programe de dezvoltare parcurse de-a lungul anilor.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Modelat de moștenirea dinamică a orașului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel își păstrează reputația de reper al luxului modern, din capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale personalizate, diversele spații luxoase și lobby-ul elegant, hotelul oferă un cadru special pentru reuniuni de familie și călătorii inspirate. Situat într-o zonă de interes istoric și național, acesta este singurul hotel de cinci stele din district și se află în imediata apropiere a impunătorului Palat al Parlamentului și a Catedralei Mântuirii Neamului. Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de aprox. 2.000 mp), 6 restaurante și lounge-uri, centru de conferințe, acces la galeria de lux pentru cumpărături, cazino, spa, fitness etc., JW Marriott este unul dintre cele mai generoase, elegante și versatile hoteluri din București. Fie că oaspeții vin pentru cele mai spațioase camere din oraș sau pentru prânz sau cină, toți beneficiază de servicii impecabile.

Despre JW Marriott

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International și este prezent în întreaga lume, în orașe cheie și destinații unice. Brandul se adresează călătorilor rafinați și prezenți, care caută filozofia brandului – The JW Treatment™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionați de ceea ce fac. Experiențele create de aceștia îi ajută pe oaspeți să fie pe deplin prezenți, să creeze legături și să-și revitalizeze mintea, corpul și spiritul. Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeților să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp și revitalizat în spirit - prin programe și oferte care îi încurajează să fie împreună, să acționeze cu intenție și să experimenteze fiecare moment la maxim. Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 de țări.Vizitați JW Marriott online, și pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participă în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, și Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experiențe unice prin Marriott Bonvoy Moments și beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la șederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informații despre program, vizitați MarriottBonvoy.marriott.co

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !