Membri

Kinstellar București anunță numiri noi pe poziții de coordonare

Mai 2021 - Kinstellar este încântată să anunțe o serie de numiri cheie pe poziții de coordonare în biroul său din București, ceea ce va consolida și mai mult sfera serviciilor oferite bazei de clienți. Magdalena Răducanu, în trecut membră a biroului Dentons, se alătură cu titlul de Of Counsel și Coordonator al departmentului local de Banking & Finance, în timp ce Zsuzsa Csiki, în prezent Partner în cadrul Kinstellar, va prelua conducerea departamentului local de Corporate M&A. Ambele numiri intră în vigoare imediat.

Magdalena Răducanu are o experiență de peste 20 de ani în toate aspectele legate de domeniul bancar și financiar – finanțări pentru proiecte / de infrastructură, finanțări imobiliare și finanțări corporative – precum și expunere la aspecte corporative de ordin general. Înainte de a se alătura Kinstellar, Magdalena a lucrat la biroul Dentons din București.

Directoarele legale de renume precum Chambers și Legal 500 o clasează pe Magdalena ca fiind un expert de top în România, clienții stimând-o pentru abilitatea ei de a fi „concentrată pe detalii, fermă și dedicată, foarte pragmatică, plină de resurse și cu o bază de cunoștințe excelentă”.

Magdalena va coordona echipa locală de Finanțe - Bănci formată din avocați seniori, anume Smaranda Vacaru și Răzvan Constantinescu, de asemenea Adelina Seserman (Răzvan și Adelina alăturându-se de curând Kinstellar de la Dentons).

Zsuzsa Csiki are peste 13 ani de experiență în aria Corporate M&A, fiind implicată în absolut toate aspectele privind structurarea și negocierea tranzacțiilor comerciale, inclusiv fuziuni și achiziții, reorganizări, tranzacții de capital privat, cesiuni, compensații executive și aranjamente de stimulare a capitalurilor proprii și alte aspecte corporative generale. Experiența sa cuprinde, de asemenea, aspecte de reglementare financiară și tranzacții pe piețele de capital, coordonând echipe la nivel local și transfrontalier.

De asemenea, este recunoscută de directoarele legale drept expert de top în România: „O comunicare excelentă și un management puternic al echipei prin intermediul Zsuzsei Csiki, Partener în cadrul biroului. Zsuzsa gestionează tranzacții complexe și implementează structuri de guvernanță corporativă. Disponibilitatea, energia și dedicarea avocatei Zsuzsa Csiki sunt fără cusur. Transmite încrederea necesară în sensul că poate gestiona orice element al unui mandat complex”.

Victor Constantinescu, Managing Partner în cadrul Kinstellar București, adaugă: „Sunt foarte încântat de aceste promovări. Magda este bine-cunoscută pe piață, iar prezența ei în echipa Kinstellar aduce negreșit numeroaseavantaje, se potrivește de minune echipei. Numirea Zsuzsei reprezintă, de asemenea, o încununare a tuturor eforturilor depuse de-a lungul anilor, este o numire bine-meritată și, de asemenea, sunt sigur că va duce activitatea biroului la niveluri și mai înalte. Deoarece luna mai este și Luna Europeană a Diversității, îmi face plăcere să constat că reprezentantele de sex feminin din cadrul Kinstellar București ocupă din ce în ce mai multe poziții de conducere într-un birou în care jumătate dintre avocați sunt femei.”

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !