Noi membrii

LPR – La Palette Rouge

LPR – La Palette Rouge este o companie lideră în domeniul reutilizarii paleților în sectoarele de FMCG și Retail din Europa.

Cifre-cheie LPR

Datorită sistemelor noastre inovatoare, paleții noștri roșii asigură o eficiență, o simplitate și o sustenabilitate sporita în lanțul de aprovizionare.

Peste 107 de milioane de mișcări de paleți pe an

28.000 de puncte de colectare răspândite în toată Europa

325 profesioniști angajați care lucrează zi de zi pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate

Acoperire la nivel european

129 de depozite în 15 țări

Misiune & viziune

Preocuparea noastră neîncetată pentru a găsi o cale mai bună crește eficiența în lanțul de aprovizionare, fiind profitabilă pentru toată lumea. Căutând în continuu să înțelegem ce contează cel mai mult, noi oferim soluții simple, sustenabile, fără dificultăți pentru a maximiza valoarea circulară.

Euro Pool Group

Alături de Euro Pool Systems (EPS), LPR face parte din Euro Pool Group (EPG). EPG este furnizorul lider de servicii de logistică pentru ambalajele standard returnabile și reutilizabile. În fiecare zi, producătorii, transportatorii, companiile de prelucrare și retailerii profită de avantajele lăzilor și paleților reutilizabili. Făcând schimb de cunoștințe, experiențe și idei între noi și cu clienții noștri, permitem inovației și sinergiei să pătrundă în întregul lanț de aprovizionare.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !