Membri

Marc Rey este noul director general al BRD Finance IFN

BRD Finance IFN, filiala specializată în credite de consum a BRD - Groupe  Société Générale, anunţă numirea lui Marc Rey în calitate de Director General, poziţie ocupată anterior de Eric Dhoste, care și-a încheiat mandatul, dar care va continua să împărtășească din experiența acumulată de-a lungul anilor în calitate de membru al Consiliului de Administrație al companiei.

Cu o carieră profesională de 29 de ani în cadrul Société Générale, Marc Rey s-a alăturat BRD Finance în septembrie 2015 în funcția de Director General Adjunct, fiind responsabil cu dezvoltarea comercială și a noilor canale de distribuție, precum și de îmbunătățirea eficienței proceselor. Anterior, a ocupat diferite funcții la nivel internațional, în cadrul grupului, în zona de credite de consum.

Misiunea noului Director General, caracterizată de respectarea principiilor de etică și transparență, este aliniată la angajamentul pe termen lung al Société Générale faţă de piaţa şi clienţii din România şi are ca obiectiv dezvoltarea activităţii BRD Finance în domeniul creditelor de consum.

“Dinamica perioadei actuale ne permite, prin digitalizare și fluxuri simplificate, să ne eficientizăm activitatea. Astfel, pe parcursul mandatului pe care tocmai l-am început, ne vom concentra pe îmbunătățirea serviciilor oferite clienților și partenerilor noștri. Dezvoltarea activităţii şi a portofoliului, dar și diversificarea produselor şi a canalelor de distribuţie, rămân, de asemenea, în topul priorităților noastre. Folosind resursele adunate de-a lungul anilor, dar și tehnologie de ultimă oră, ne dorim ca și în viitor să oferim aceleași standarde înalte, siguranță și soluții financiare de calitate, atât partenerilor, cât și clienților noștri”, a declarat Marc Rey.

BRD Finance gestionează un portofoliu de peste 200.000 de clienţi şi colaborează cu o reţea extinsă de parteneri, la nivel naţional. 


Despre BRD Finance IFN S.A.

 

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a grupului în acordarea creditelor de consum.

Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind unul din liderii pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: hipermarketuri, DIY, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !