Membri

Marché de Noël CCIFER - catalogul expozantilor

Dragi participanți,

 

Ne bucurăm că ați trecut pragul primei ediții Marché de Noël, târgul de Crăciun organizat de Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Franceză în România (CCIFER), în data de 12 decembrie 2019, la Mindspace Business District.  

Sperăm că informațiile obținute în urma acestui eveniment vă sunt folositoare și că le veți putea fructifica cu succes, în viitorul apropiat. Cei nouă expozanți pe care i-ați întâlnit au propus o gamă largă de produse care se pot transforma în cadouri de Crăciun cu suflet,  potrivite pentru a fi oferite celor dragi, clienților, partenerilor și angajaților cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an.

Vă invităm să descoperiți în paginile care urmează mai multe informații despre expozanții prezenți la Marché de Noël, precum și ofertele speciale pe care aceștia vi le propun.

Sperăm că ați petrecut o seară plăcută alături de noi și că ați identificat oportunități interesante de colaborare pentru viitoarele dumneavoastră proiecte corporate.

Cu stimă,

Echipa CCIFER

 

<iframe src="//v.calameo.com/?bkcode=0046011490c86d268b172&amp;mode=mini" width="480" height="300" frameborder="0" scrolling="no" style="margin:0 auto;">&nbsp;</iframe>

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !