Noi membrii

MARVICON

Despre noi

Marvicon este o companie de transport cu sediul în Oradea, România și care face parte din grupul belgian BE-Trans. Din 2015 transportăm mărfuri într-o siguranță completă pe piața europeană. În Marvicon veți găsi întotdeauna un partener profesionist și de încredere pentru transportul dvs.

Cifre cheie din 2020

160

Camioane

200

Remorci

300

Angajați

40,939

Transporturi efectuate

26,318,283

Kilometri parcurși

24,5 milioane de euro

Cifra de afaceri

Premii

  • Locul trei în cadrul competiției „Transportatorul Anului 2020” din România
  • A primit „Premiul Special pentru Siguranță Rutieră” în 2019

Presența în Europa

Prezență în peste 30 de țări

  • 27 țări din Uniunea Europeană
  • 5 țări din Europa, din afara UE (Serbia, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Muntenegru)

Realizările cheie ale companiei

  • 2015:  Înființată pentru prima dată în Oradea, ca parte a grupului belgian BE-trans
  • 2016: Până la sfârșitul anului, flota avea deja 20 de camioane, toate Euro 6
  • 2018: Achiziționarea unei firme mai mici a crescut veniturile substanțial
  • 2020: Flota de camioane a fost reînnoită cu 30 de camioane cu emisii mai mici de carbon
  • 2021: Planificarea înlocuirii a încă 25 de camioane cu unele mai eficiente din punct de vedere al emisiilor de carbon

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim de fiecare dată soluții de transport integrate de înaltă calitate, adaptate pentru a satisface și a susține nevoile specifice ale clienților noștri.

Valorile noastre 

DEDICARE : Angajamentul nostru pentru livrarea calității în fiecare soluție de transport este susținută de o echipă bine instruită, care se concentrează pe satisfacerea așteptărilor clienților.

RESPONSABILITATE: Ne propunem să asigurăm fiecărui client o experiență excelentă pe parcursul întregii colaborări cu compania noastră, de la prima interacțiune până la notificarea finală a livrării mărfurilor.

INTEGRITATE: Îmbunătățim în mod constant procedurile interne de operare pentru a ne asigura că fiecare client primește cel mai bun serviciu posibil, într-un mod egal, corect și transparent.

Viziunea noastră

Ne străduim să fim prima alegere a clienților noștri atunci când au nevoie de un partener de încredere pentru serviciile de transport. Promisiunea noastră este să asigurăm cel mai bun raport calitate-preț pentru livrarea la timp, păstrând în același timp integritatea bunurilor. 

Serviciile noastre

  • Transport maritim cu containere închise: Suntem specializați în transportul maritim cu containere închise, pornind din orice port localizat în UE către orice destinație europeană.
  • Transport cu remorci cu prelată: Respectăm cele mai bune practici din industrie și folosim echipamente noi cu codul XL pentru orice transport cu remorci cu prelată.
  • Transport frigorific: În timpul transportului, menținem o temperatură stabilă, care poate varia între +25 grade și -25 grade Celsius.

Cross-docking  Alte servicii disponibile

  • Depozitare temporară
  • Transport grupaj și încărcătură parțială

Industrii:

PRODUSE CHIMICE: HÂRTIE & ALIMENTE

OȚEL: AUTO

Testimonial de la Directorul General:

Nu există nicio îndoială că 2020 a fost un an plin de provocări, care a adăugat multă presiune operațiunilor noastre zilnice de afaceri. Din fericire pentru echipa Marvicon, am colaborat bine împreună, comunicând deschis și având ca scop atingerea unui obiectiv comun: găsirea celor mai bune soluții de transport pentru toți partenerii noștri.

Ne-am adaptat rapid la noile reglementări impuse de situația actuală a  pandemiei, asigurând în permanență sănătatea angajaților noștri. Luând măsuri preventive și colaborând eficient ca o echipă, am finalizat cu succes orice transport de mărfuri întreprins, în ciuda condițiilor dificile din 2020.

Ne angajăm în misiunea noastră de a oferi servicii de transport de înaltă calitate, cu soluții rapide și corecte pentru nevoile imediate ale clienților noștri. Loialitatea clienților este esențială pentru noi, motiv pentru care întărim încrederea în marca noastră cu fiecare livrare de succes adăugată în portofoliul nostru.

La Marvicon, ne propunem să depășim așteptările clienților și să devenim prima alegere în selectarea unui partener de încredere pentru serviciile de transport.

Contact:

Str. Ogorului nr. 258, etaj 2, cod poștal 410554, Oradea, județul Bihor, România

+40 371 092 404

info@marvicon.ro

www.marvicon.ro

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !