Comunicare -Presa  •  Membri  •  Evènements

Masă rotundă: Timișoara - un oraș durabil

Eveniment în cadrul Maratonului de Business organizat de Cameră Franceză de Comerț, Industrie și Agricultura în România (CCIFER) și Centrul de Afaceri Franco-Român din Timișoara 21 mai 2019

Cameră Franceză de Comerț, Industrie și Agricultura în România (CCIFER) și Centrul de Afaceri Franco-Român din Timișoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, organizează în data de 21 mai 2019 masa rotundă ”Timișoara - un oraș durabil”, în prezența domnului primar al Municipiului Timișoara, Nicolae ROBU. Acest eveniment propune un concept integrat de sensibilizare și schimb de bune practici între companii și autorităti, pentru a le permite diferiților actori implicați să-și reevalueze opțiunile, să-și identifice parteneri și să conceapă noi soluții adecvate mobilitătii în viitor.

Evenimentul este parte a Maratonului de Business CCIFER la Timișoara, care are loc în perioada 20-22 mai 2019 și reprezintă un prilej pentru a aduce în discuție proiectele de dezvoltare ale orașului Timișoara și ale Alianței Vestului, dar și pentru  a vedea cum se pot implica actorii privați și societățile membre CCIFER în implementarea lor. 

Care sunt mizele orașului de mâine? Cum putem determina colaborarea actorilor din mediul privat și din cel public pentru un oraș mai durabil, în folosul cetătenilor, al mediului, al construcțiilor durabile, al mobilității? Iată principalele întrebări la care vor da răspunsuri participanții la masa rotundă - societăti membre CCIFER, membri în Grupul de lucru Construcții și Infrastructură, experți tehnici, precum și autorităti publice.

Găzduirea Maratonului de Bussines la Timişoara este un eveniment care ne onorează şi care, totodată, se înscrie în eforturile municipalităţii de a promova parteneriate cu mediul de afaceri pentru a construi, împreună, un oraş modern şi durabil, oraşul viitorului. Aş dori să transmit oamenilor de afaceri, investitorilor români şi străini, administratorilor de afaceri româneşti şi străine, de mai mare sau mai mică anvergură invitaţia de a iniţia şi a dezvolta, împreună, proiecte de interes pentru oraş şi pentru cetăţenii lui, spre binele comunităţii.” – Nicolae Robu, Primar al Municipiului Timisoara

«În urma succesului pe care evenimentul l-a avut la Iași în luna martie, CCIFER continuă seria de mese rotunde dedicate ”Orașului durabil” la Timișoara. Ne bucurăm că împreună cu Primăria Timișoara și domnul primar Nicolae Robu putem crea cadrul necesar pentru dialog, cooperare și schimb de bune practici între companii și autoritățile locale, privind dezvoltarea sustenabilă a orașelor în care trăim. Dezvoltarea durabilă înseamnă, în primul rând, să răspundem nevoilor cetățenilor și al comunității, mai ales în termeni de mobilitate.» - a declarat François Coste, Președinte CCIFER.

Maratonul de Business de la Timișoara

În perioada 20-22 mai, Timișoara este destinația Maratonului de Business CCIFER, eveniment ce-și propune sa consolideze parteneriatele cu mediul de afaceri local în cadrul evenimentelor care vor aborda teme precum : competențele de mâine, orașul durabil, investițiile, networking și B2B, dezvoltarea start-up-urilor și responsabilitatea socială.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză din România

O comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, CCIFER este lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. Catalizator al comunitătii de afaceri franco-române, CCIFER reunește  peste 550 de companii franceze și române ce totalizează 18 mld. de euro și cărora li se datorează crearea a peste 125000 de locuri de muncă în România. CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice. 

Persoană de contact : Cătălina BĂLAN, Responsabil comunicare

0754 077 671 / catalina.balan(@)ccifer.ro

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !