Comunicare -Presa  •  Membri

Modificări în agenda CCIFER - Important

Pot-ul lunii martie reprezintă în fiecare an o excelentă oportunitate de întâlnire și de networking pentru comunitatea noastră de afaceri, ce reunește de obicei peste 250 de persoane.

Cu toate acestea, situația actuală ne împiedică să organizăm această întâlnire în condiții optime, iar instrucțiunile Autorităților limitează reuniunile de peste 99 de persoane, din considerente legate de reducerea riscului de contaminare și pentru o mai bună gestionarea a crizei sanitare actuale.

Prin urmare, cu regret suntem nevoiți să anulăm pot-ul din 25 martie.

În ceea ce privește restul agendei noastre, pentru a limita riscul expunerii angajaților dvs. și a echipelor CCIFER, precum și pentru a asigura pe deplin impactul proiectelor noastre:

  • Am reprogramat toate acțiunile din martie care au permis acest lucru. Vă rugăm să urmăriți agenda noastră online pentru a vă menține informați cu privire la aceste schimbări. Notificările prin e-mail vă vor fi trimise, de la caz la caz.
  • Acțiunile din luna aprilie se află în evaluare continuă de către echipele noastre și se va lua o decizie pe baza evoluării situației și a recomandărilor oficiale.
  • Adunarea Generală CCIFER va fi organizată online pe 25 martie, de la ora 17:30, pentru a putea valida cu dvs. raportul de activitate și conturile, pentru a ne îndeplini obligațiile legale în termenele stabilite. O a doua Adunare Generală va fi organizată față în față la o dată ulterioară pentru a trata restul punctelor de pe ordinea de zi: modificări ale statutului, alegerile membrilor consiliului director și ale cenzorilor etc. Veți primi prin e-mail datele de contact.

Între timp, rămânem la dispoziția dvs. - nu ezitați să ne trimiteți întrebările dvs. prin e-mail la ccifer@ccifer.ro.

De asemenea, vă recomandăm să vă informați numai din surse oficiale, precum Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne sau alt organism public autorizat. Veți găsi pe aceste site-uri indicații validate cu privire la comportamentul responsabil de adoptat, precum și decizii ale autorităților publice.

 

Cu stimă,

François COSTE
Presedinte/Président

 

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !