Membri

Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”

Mușat & Asociații va găzdui evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor „IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”, organizat cu sprijinul Young Romanian Arbitration Practitioners (YRAP).

Evenimentul va avea loc la data de 17 februarie 2023, în format fizic, la sediul Mușat & Asociații din București, Bd. Aviatorilor nr. 43, Sector 1, începând cu ora 14:00 și până la ora 19:30.

Elaborat de Subcomitetul Arb40 al Asociației Internaționale a Barourilor, IBA Arb40 Toolkit este un instrument care își propune să asiste tinerii practicieni în domeniul arbitrajului în vederea redactării primelor hotărâri arbitrale. Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea o oportunitate unică de a acumula în mod direct cunoștințe și sfaturi practice cu privire la redactarea hotărârilor arbitrale de la numeroși practicieni din domeniul arbitrajului internațional, precum și de a-și perfecționa abilitățile prin implicarea într-un exercițiu practic.

Înregistrarea este disponibilă pe website-ul Mușat & Asociații.

Despre Asociația Internațională a Barourilor (IBA)

Asociația Internațională a Barourilor (IBA) este cea mai proeminentă organizație reunind practicieni internaționali din domeniul juridic, asociații de avocați și societăți de avocatură. Apărută în 1947, la scurt timp după înființarea Organizației Națiunilor Unite, IBA a luat naștere din convingerea că o organizație formată din asociațiile avocaților din întreaga lume ar putea contribui la stabilitatea și pacea globală prin administrarea justiției. În următorii 75 de ani de la crearea sa, organizația a evoluat, de la o asociație compusă exclusiv din asociații de avocați și societăți de avocați, la una care încorporează avocați internaționali individuali și chiar firme de avocatură. La momentul actual, componența acesteia este formată din peste 80.000 de avocați internaționali individuali din cele mai importante firme de avocatură din lume și din aproximativ 190 de asociații de avocați și societăți de avocatură din peste 170 de țări.

Despre Mușat & Asociații

Recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, Mușat & Asociații este recomandată cu regularitate de publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) ca fiind unul din liderii pieței avocațiale în domeniile de Litigii & Arbitraj Comercial, Fuziuni & Achiziții, Energie & Resurse naturale, Drept Bancar, Privatizări, Drept Imobiliar, Concurență, Proprietate intelectuală, Drept penal, Fiscalitate. Totodată, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

Mușat & Asociații și-a construit o practică vastă în domeniul arbitrajului internațional, care reunește experiența avocaților dintr-un spectru larg de industrii și sectoare de business cu o înțelegere profundă a pieței românești. Societatea asistă și reprezintă clienții în toate etapele procedurii de arbitraj, de la analiza inițială a litigiilor, precum și pe întreaga perioadă a desfășurării arbitrajului și în etapele subsecvente vizând anularea, sau recunoașterea și punerea în executare a hotărârilor arbitrale.

Experiența Mușat & Asociații include arbitraje comerciale internaționale, desfășurate în baza regulilor principalelor instituții arbitrale, implicând aspecte juridice complexe și pretenții substanțiale, precum și dispute arbitrale investiționale derivate din încălcări ale tratatele bilaterale și multilaterale de protecție a investițiilor. Practica Mușat & Asociații se concentrează de asemenea asupra procedurilor judiciare conexe arbitrajului, inclusiv anularea, recunoașterea și punerea în executare a hotărârilor arbitrale în România.

Avocații Mușat & Asociații sunt practicieni recunoscuți în domeniul arbitrajului internațional, pentru experiența vastă în multiple sectoare specifice, valorificând know-how-ul firmei construit în peste 30 de ani de activitate.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !