Comunicare -Presa  •  Membri

Noul Emiral e Fresh și e Live

Emiral – Digital Agency, cunoscută anterior ca Emiral Media, vine pe piața de online din România cu o nouă identitate, noi servicii, un nou logo și un site actualizat la cerințele clienților.

Acest moment a creat contextul potrivit pentru lărgirea paletei de servicii. Crearea de site-uri rapide, integrarea normelor GDPR și comunicarea online sunt cele trei elemente noi pe care le pune la dispoziție Emiral 3.0.

„Rebrandingul reflectă evoluția companiei și viziunea acesteia pentru viitor. Noul logo și noua identitate au fost concepute pentru a întări imaginea agenției pe piața din România și pentru a arăta că Emiral 3.0 înseamnă un confort sporit pentru clienți. Prin confort înțelegem că agenția oferă soluții complete, viabile și integrate de Marketing Online partenerilor noștri”, afirmă Mircea Săplăcan, Owner Emiral

„Procesul de schimbare a imaginii a coincis cu o perioadă de creștere a business-ului. Am vrut o identintate modernă și adaptabilă, care să indice orientarea spre inovație, tehnologie, proactivitate și mediul digital. Acesta a fost un lucru important pentru noi și pentru clienții noștri. Dacă le arătăm acestora că tratăm brandul Emiral cu seriozitate, atunci cresc șansele ca ei să aibă încredere în serviciile noastre”, a declarat Sorina Bunea, General Manager Emiral.

Agenția de digital - Emiral a fost înființată în anul 2006, având un parcurs de continuă dezvoltare și diversificare a portofoliilor de servicii și clienți.

Despre Emiral

Agenție de marketing digital care face ca afacerile cu potențial de dezvoltare să devină atractive și performante online. Suntem un ONE STOP SHOP – partenerul tău de business pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie ca tu să vinzi online. Cu multiple specializări în project management, web design și development, strategie de marketing, comunicare și business, echipa Emiral te prezintă în cea mai bună formă.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !