Membri

O noua versiune a aplicatiei CCIFER!

Cei 550 membri ai Camerei de Comert Franceze in Romania (CCIFER), pot folosi de acum incolo noua versiune a aplicatiei CCIFER, dezvoltate de partenerul nostru Kireego. 

Mai dinamica, mai fiabila si cu un design atragator, aplicatia CCIFER ne permite sa fim mai aproape de membrii nostri. Cele peste 40 de oferte Member2Member va permit sa dezvoltati relatii comerciale in comunitatea de afaceri din care faceti parte. 

In plus, puteti publica foarte simplu, oportunitati de afaceri, in sectiunea Marketplace a aplicatiei, prin doar cateva clickuri, direct din interfata mobila. 

Noutate: Sectiunea "Actualitati CCIFER" va tine la curent cu actualitatile membrilor si ale Camerei, putand accesa direct site-ul CCIFER pentru articole si inscrieri la evenimente.

Va incurajam sa descarcati aplicatia CCIFER din Google Play sau App Store si sa o activati utilizand codul QR al companiei dvs primit prin e-mail sau solicitandu-l la ccifer@ccifer.ro

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !