Comunicare -Presa

Organizarea CEETRUS evoluează pentru a-și accelera transformarea

Într-un context de schimbări rapide și profunde ale stilului de viață și de consum, CEETRUS anunță evoluția structurii și a conducerii sale la nivel internațional.

Pentru a spori eficiența și pentru a asigura o mai mare transversalitate a competențelor, a bunelor practici și a inovației, CEETRUS își schimbă conducerea companiei. Această nouă organizare se bazează pe crearea Directorilor Generali de Portofoliu, numirea unui Președinte al Proiectelor Majore și remanierea Comitetului de conducere, numit acum Comitetul liderilor.                                 

/// O ORGANIZARE ÎN PATRU PORTOFOLII ȘI UN PREȘEDINTE PENTRU PROIECTELE MAJORE  

CEETRUS se transformă prin crearea a patru portofolii de proiecte transnaționale și o președinție a proiectelor majore.

Această organizare își propune să pună în aplicare direcțiile strategice ale companiei la scara fiecărui proiect în parte. De asemenea, ea va permite o transversalitate optimizată a abilităților și inovației, în concordanță cu Viziunea 2030 a companiei.

Portofoliul proiectelor este administrat de patru Directori Generali:

  • Portofoliu proiectelor din Franța: Benoît Lheureux, care ocupă și funcția de Director General al companiei
  • Portofoliu proiectelor din Italia și Luxemburg: Marco Balducci
  • Portofoliu proiectelor din Polonia, România, Rusia și Ucraina: Tatian Diaconu
  • Portofoliu proiectelor din Spania, Ungaria și Portugalia: Valentin Serrano

Administrarea Proiectelor Majore (EuropaCity, Gara de Nord din Paris și viitoare proiecte majore) este încredințată lui Joël Fabiani.

UN Nou ComitéT DE LIderI – DIRECȚIUNEA CEETRUS

Ca extensie a acestei evoluții organizaționale, Comitetul Liderilor Ceetrus, organismul de conducere al companiei, a fost reorganizat. Având misiunea de a garanta performanța pe termen lung a companiei, prin realizarea Viziunii 2030, acesta este responsabil de organizare, stabilește alocarea resurselor, colaborează și promovează cadrul strategic al companiei.

Comitetul este format din Directorii Generali ai Portofoliilor:

Benoît Lheureux

Marco Balducci

Tatian Diaconu

Valentin Serrano

Și doi Lideri transversali:

  • Assya Guettaf, Lider « Positive Impact » în serviciul transformării ecologice, civice și relaționale a companiei
  • Bénédicte Lenoire, Liderul "Human Adventure" în serviciul dezvoltării talentelor și abilităților angajaților

Echipa de management a companiei Ceetrus este condusă de Benoît Lheureux, liderul companiei.

Despre Ceetrus :

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Park, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Noul nume este format din cuvintele "city/oraș" – terenul său de joacă, "see/a vedea" – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, "trust/încredere" – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi "us/noi" – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. "With citizens ● for citizens" este sloganul unui brand care construiește împreună cu cetățenii, în serviciul cetățenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

 

Contact CEETRUS ROMÂNIA :

Ramona GROZĂVESCU-CHIRTOC – 0749.20.90.92 – rgrozavescu(@)ceetrus.com

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !