Membri

Pentru că voi existaţi, suntem mereu acolo unde e nevoie de noi!

Peste 2000 de pacienţi ucraineni, mame, bunici şi copii, au fost trataţi în acest an alături de cei peste 5000 de pacienţi români. În clinicile fundaţiei, sau pe teren, de către echipa medicală mobilă, mii de oameni şi-au găsit tratament şi alinare alături de noi.

150 de copii ucraineni îşi continuă educaţia alături de cei 240 de copii români din centrele noastre.

Pentru că orice copil are dreptul la siguranţă şi la educaţie.

Suferinţa şi spaima se simt la fel în orice limbă. Noi suntem aici pentru orice kinţă umană care are nevoie de ajutor. Cu medici şi asistente, cu investigaţii, tratamente şi medicamente, sau cu un loc primitor unde să înveţe alături de profesori devotaţi, fundaţia noastră readuce speranţa, sănătatea şi redă aripi.

Avem nevoie de suportul dumneavoastră pentru a oferi, în continuare sprijin miilor de pacienţi români excluşi din sistemul medical, iar începând din acest an, altor câteva mii de pacienţi refugiaţi din Ucraina.

20% din impozitul pe profit sau pe venit al firmei pe care o reprezentaţi, POATE FI salvarea unui om care şi-a pierdut orice speranţă.

Fiţi unul dintre cei care dăruiesc o nouă şansă!

„Suntem cu toţii fructele aceluiaşi copac şi frunzele aceloraşi ramuri”

Baha-ullah

CRISTIANA MATEOIU

Director Executiv

DR. WARGHA ENAYATI

Fondator & Preşedinte

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezentaţi sau donaţi pentru ca proiectele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria să poată continua.

EŞTI PLĂTITOR DE IMPOZIT PE PROFIT ŞI/SAU VENIT?

Este simplu şi nu implică nici un cost!

Dacă în anul 2021 nu aţi făcut sponsorizări, sau aţi făcut dar nu aţi atins plafonul maxim stabilit de lege (maximum 20% din impozitul pe prokt, dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri), anul acesta puteţi folosi FORMULARUL 177 pentru a cere ANAF să redirecţioneze şi suma nealocată. Puteţi face acest lucru PÂNĂ PE 25 DECEMBRIE 2022, iar ANAF va vira către noi suma în termen de 45 de zile. Pentru dumneavoastră nu va avea nici o implicaţie contabilă. Trebuie doar să semnaţi un contract de sponsorizare cu noi şi să înregistraţi apoi acest numar în Formularul 177, pe care să îl depuneţi la ANAF în termenul de mai sus.

Pentru anul 2022 legea va permite, ca şi până acum, să redirecţionaţi până la 20% din impozitul pe prokt aferent acestui an către Fundaţia CMU Regina Maria printr-un contract de sponsorizare. Suma aferentă va k în continuare înregistrată ca şi credit kscal, dacă faceţi plata PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE 2022, iar valoarea sponsorizării va k scăzută din impozitul pe prokt în condiţiile încadrării în limitele impuse de reglementările Codului Fiscal, Titlul II, Capitolul II, Art.21, alin. 4, lit.P., respectiv 20% din impozitul pe prokt, dar nu mai mult de 7,5 la mie din cifra de afaceri.

Contractul de sponsorizare este ataşat, iar dumneavoastră puteţi alege una sau ambele variante, bifând ambele căsuţe. (pentru anul 2021 şi/sau pentru 2022).

ÎNDEPLINIM CONDIŢIILE LEGALE PENTRU SPONSORIZARE

Fundaţia noastră este entitate înregistrată în Registrul ANAF al entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri kscale.

DIRECŢIONEAZĂ 20%

DONEAZĂ INDIVIDUAL

Poţi dona şi individual prin bancă, folosind contul bancar de mai jos, sau poţi dona accesând site-ul nostru: https://www.donatie.fundatiainovatiisociale.ro

Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, Agenţia Bucureşti.

Donează prin SMS cu text SOARTA sau VISE la 8844, pentru 2 EURO/lună.

DESPRE NOI

De peste 11 ani, Fundaţia CMU Regina Maria este alături de persoanele fără venituri şi fără asigurări medicale, oferindu-le gratuit sau parţial gratuit servicii medicale. Doar în Bucureşti, reuşim să ajutăm peste 5000 de persoane in kecare an, iar anul acesta am reuşit să ajutăm peste 2000 de pacienţi din Ucraina, în special mame.

În acelaşi timp, peste 240 de copii pe an benekciază de suport educaţional în cele trei centre ale Fundaţiei CMU Regina Maria (Centrul Educaţional Băneasa, Centrul Educaţional Corbeanca şi Centrul Educaţional Clinceni Hero Afterschool), la care s-au mai adăugat începând din acest an 150 de copii din Ucraina.

Fundaţia este independentă din punct de vedere knanciar şi se susţine din activităţi proprii, donaţii şi sponsorizări.

Fundaţia CMU Regina Maria NU face parte din Reteaua Privată de Sanatate Regina Maria.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !