Bilantul evenimentului

Peste 30 de start-up-uri prezente la noua ediție Le Bridge CCIFER, găzduită de COS

Noua ediție #LeBridge CCIFER, găzduită de MASIA Office, cel mai nou workplace by COS, a adus împreună start-up-uri și business-uri, pentru a facilita și potența noi oportunități de colaborare în zona de inovație.

Peste 30 de start-up-uri, accelerate de Alături de Voi, French Tech, Innovation Labs și Orange Fab, au participat la discuții B2B și sesiuni de pitch prin care și-au prezentat soluțiile inovatoare de transformare a afacerilor, numeroase servicii și produse ingenioase ce pot fi integrate în procesele de business.

În interviul acordat Adrianei Record, Director Executiv CCIFER, Christophe Weller, CEO Corporate Office Solutions, ne-a introdus în lumea valorilor COS, lider în domeniul design-ului de birouri din România.

Seara s-a încheiat cu un cocktail de networking, într-o ambianță convivială cu muzică live.

Agenda următoarelor evenimente marca CCIFER aici

Plus d'actualités

Noi membrii

ARHI DESIGN

ARHI DESIGN a fost înființată în 1992 la inițiativa a doi prieteni, Mircea Nistor și Horațiu Buzatu. Încă de la primele tranzacții, activitatea noii...

Noi membrii

Oameni și Companii

Oameni și Companii, cunoscută și sub numele de OSC, este o companie de marketing și tehnologie fondată în anul 2000. Misiunea noastră este de a ajuta...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !