Membri

PROIECT PAVILION FRANCEZ

Oportunitate de investiție în România

Pavilion Francez SRL a fost fondată în 2016 de o familie franco-română, cu dorința de a aduce atmosfera și gustul din Paris în România, printr-un magazin parizian în București, unde toată lumea se poate bucura de o experiență unică degustând dulciuri autentic franțuzești.

Familia fondatoare are în vedere să vândă 100% din acțiuni unui investitor strategic care este capabil să exploateze oportunitățile oferite de această afacere, profitând de piața dinamică din România.

Poziționarea pe piață ca o companie românească de dulciuri franțuzești de lux, aducând în România macarons și bomboane de ciocolată artizanale autentice, se diferențiează in mod evident de o simplă cofetărie.

Pavilionul francez a câștigat cu succes clienți, datorită creării de noi arome unice de macaron artizanal, fiind unul dintre pionierii bomboanelor de ciocolată de lux realizate artizanal în România.

Scurtă descriere a afacerii:

Produsul principal: macaron artizanal, în numai 2 ani de la înființarea companiei, s-au dezvoltat enorm - cu o vitrina de 20 de arome diferite de macarons in permanența, in total aproximativ 40 de arome diferite in funcție de trend și sezon.

În ceea ce privește bomboanele de ciocolata de lux realizate manual, există mai mult de 15 sortimente diverse, inclusiv cutii de cadouri de lux și obiecte creative speciale de ciocolată (precum pian, geantă de lux, minge de golf etc). Una dintre ofertele distinctive unice ale companiei este opțiunea de a-ți selecta propria ciocolată personalizată (de exemplu, pralină cu scorțișoară sau migdale și fistic).

Alte produse: oferă jeleuri din ingrediente naturale, dulciuri tradiționale, fine și rafinate, precum eclere, bomboane și biscuiți, înghețată naturală de sezon și specialități locale, inclusiv faimosul „Cozonac”, toate produsele având la baza ingrediente naturale și de cea mai bună calitate.

Opțiuni speciale: dacă există cerințe speciale, se propun opțiuni pentru cei care au nevoie de produse fără gluten sau fără lactoză. O parte din produsele existente sunt fără lactoză, iar altele sunt fără gluten, lactoză și ouă.

Factorii cheie de succes pe lângă calitate, profesionalism și eficiență sunt:

  • Marca „Kiosque des Douceurs Paris Bucarest” de produse autentice franțuzești, vândute într-un magazin de 24m² situat în nordul Bucureștiului (zona rezidențială)
  • Laborator de producție, atelier de ultimă generație, situat în apropiere de Romexpo 140m² instalat în 2016 și echipat cu echipamente și ustensile noi, aprobat DSV / DSP.

Începând cu 2016, compania a construit un brand puternic datorită portofoliului său de produse autentice și de calitate și s-a transformat în doi ani într-un lider puternic pe piața dulciurilor de lux, cu rate de creștere constantă și atingând punctul de echilibru în 2019. Compania nu are nicio datorie bancară, nu are nevoie de alte investiții și are în vedere trecerea pe profit net începând cu anul 2020.

Proiectul Pavilionul Francez reprezintă o companie în stadiu incipient, care a dovedit capacitatea de a genera un randament foarte bun în anii viitori. Compania are o bază solidă de portofoliu de produse, a demonstrat un nivel calitativ excelent de execuție, o reputație foarte bună și o cotă de piață câștigată. Fluxurile de venituri sunt foarte bune, datorită principalelor lor produse dedicate B2B și publicului B2C. Concentrându-se pe comenzi personalizate și conturi corporate, dar și clienții retail prin propriul magazin.

Bazat pe fundamentele solide pentru creștere și o structură a pieței care este încă foarte fragmentată, oferă un potențial vast de dezvoltare, astfel, fondatorii consideră că există oportunități convingătoare pentru dezvoltarea organică suplimentară a produselor, clienților și serviciilor. De asemenea, afacerea oferă alternative pentru o dezvoltare strategică rapidă, cum ar fi: construirea rețelei proprii prin lansarea de magazine în noi orașe românești (Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Iași etc.) și / sau crearea unei francize master care va construi o franciză lanţ.

Toate întrebările și corespondența în legătură cu Proiectul Pavilion Francez trebuie să fie adresate exclusiv următoarelor persoane:

 

Nicoleta Badescu                                                                  Cătălina Dan

Fondator                                                                                Consilier de afaceri

nicoleta_badescu@hotmail.com                                       catalinamaria.dan@gmail.com

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !