Membri

Proiectul DigitaliseSME, dedicat IMM-urilor

DigitaliseSME este un proiect finantat de UE care sprijina transformarea digitala a companiilor mici si mijlocii prin conectarea acestora la expertii digitali din reteaua proiectului. Criteriile de eligilibilitate sunt descrise aici

Concret, un expert sta timp de o luna intr-o companie a carei nevoi de digitalizare corespund expertizei sale. In aceasta perioada, expertul ajuta compania sa creeze si sa initieze o strategie care sa raspunda necesitatilor sale si sa conduca la digitalizarea sa.

Mai multe informatii despre proiect, puteti citi pe site-ul dedicat : https://digitalisesme.eu/ sau aici

Despre prima companie din Romania care a beneficiat de programul DigitaliseSME, puteti citi aici

DigitaliseSME vine in completarea celorlalte initiative pe care Iceberg le are in sfera transformarii digitale, precum proiectul CUPA – Capital Uman Performant si Adaptabil (https://cupa.iceberg.ro/), prin care formeaza peste 500 de manageri romani pentru a dezvolta strategii de business digitale, sau I4T, centrul nostru de transfer tehnologic cu focus pe industrie 4.0.

Aceste initiative sunt parte dintr-un ecosistem de inovare pe care Iceberg il construieste in cadrul Clusterului pentru Inovareunul din cele trei hub-uri de inovare digitala identificate de Comisia Europeana pe teritoriul Romaniei.

 

Pentru mai mult detalii, puteti sa ne scrieti la adresa : iulia.borcaias@ccifer.ro 

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !