Noi membrii

PSC Group

PSC Group este o afacere de familie, cu capital 100 % românesc, prezentă din anul 1997 pe piața construcțiilor si dezvoltărilor imobiliare din Romania. Organizația noastră se sprijină pe experiența și principiile domnului inginer Dumitru Pascu, pe spiritul antreprenorial si inovator al fiului sau, Cristi Pascu și pe meticulozitatea și etica profesională a asociatului lor, Gabriel Florescu.

Alături de echipa internă și de partenerii noștri, acoperim în întregime serviciile specifice domeniului, incluzând: dezvoltare de proiecte, administrare de proprietăți, consultantă tehnică, arhitectură si design, construcții, proiectare arhitectură și design interior, proiectare rezistentă si project management.

Oferim clienților noștri modele de locuire cu cel mai înalt standard de calitate – de la concept, la execuție si folosință pe termen lung. Pe lângă sfera rezidențială, avem in portofoliu si lucrări comerciale, hoteliere si industriale. Vă invităm să consultați câteva dintre acestea accesând pagina noastra: www.psc-group.ro

Fiecare proiect este unic, adaptat contextului local și aduce elemente de noutate. În același timp, urmărim constant o linie comuna: obținerea armoniei in utilizarea spațiului, ținând cont de multiplele sale dimensiuni - natural, construit și social. Obiectivul nostru este să generam bunăstare pentru clienți, investitori și comunitate, prin menținerea echilibrului între funcție, estetică, factorul uman și natură.

În cadrul PSC Group, există un departament dedicat cercetării si parteneriatelor, dat fiind că nevoile pieței imobiliare sunt in continuă evoluție. Ne dorim să le anticipăm și să fim o sursă de soluții viabile, atât din punct de vedere al costului cât și al caracterului transformator. Suntem interesați de achiziția, utilizarea si diseminarea de tehnologii care schimbă paradigma, aducând beneficii pe termen scurt, mediu si lung. În acest sens, suntem implicați și deschiși și altor colaborări cu instituții private și publice sau cu peroane fizice competente.

O parte substanțială din activitatea noastră a fost și va rămâne orientată către piața națională însă, ca urmare a validării ideilor propuse și a creșterii capitalului uman si financiar, luăm in calcul o extindere regională și inițiative comune cu colegi din alte țari. Considerăm prioritare legăturile cu Franța, mai ales in virtutea afinităților culturale și a oportunităților de finanțare la nivel european, care stimulează cercetarea si lucrul in echipe mixte.

 

PSC GROUP Calea Victoriei, nr. 155, tronson 5, bl. D1 et. 6 T: +40 (741) 24 22 02 ½E: office@psc-group.ro www.psc-group.ro½www.win-herastrau.ro

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !