Membri

Redescoperiți aplicația CCIFER – un instrument de animare a comunității de afaceri în vremuri de izolare socială

[Translate to Roumain:]

O modalitate de a fi mai vizibil în comunitatea CCIFER

În vremuri de izolare socială și de telemuncă, vă propunem să redescoperiți un instrument de business versatil, dedicat comunității de afaceri franco-române: Aplicația CCIFER.

Ce este aplicația CCIFER?

  • aplicație destinată membrilor CCIFER, în mod gratuit, în care puteți să citiți ultimele știri și comunicate de presă de pe site-ul CCIFER, să consultați și să publicați oferte speciale dedicate exclusiv membrilor CCIFER, precum și să beneficiați de acestea.

Aplicația are trei rubrici:

  •  Actualități din cadrul comunității CCIFER
  •  Oferte Privilèges
  •  Marketplace

Ce este rubrica Privilèges ?

Rubrica Privilèges este dedicată ofertelor speciale, reduceri și promoții oferite exclusiv pentru comunitatea CCIFER. În această rubrică puteți să publicați anunțurile individual, accesând acest link:  http://biz.kireego.com/myOffer.php?recommendCode=JEU12G0R6FF8. Pentru ajutor și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa alexandra.iacobini@ccifer.ro

Ce este rubrica Marketplace?

In rubrica Marketplace compania dumneavoastră poate publica descrieri ale serviciilor pe care le propune, anunțuri legate de parteneriate comerciale și nu numai, în vederea găsirii de colaboratori. În această rubrică puteți încărca anunțurile direct din aplicație. Anunțul va fi vizibil pentru utilizator imediat după validarea din partea echipei CCIFER.

Cum funcționează aplicația CCIFER?

  1. Descărcați aplicația «CCIFER» din App Store sau Google Play. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.
  2. Scanați QR codul de mai jos, pentru a activa aplicația.

3. Încărcați anunțurile dedicate comunității CCIFER și deveniți, astfel, mai vizibil în rândul membrilor comunității de afaceri franco-române.

4. Pentru întrebări și detalii cu privire la funcționarea aplicației, vă rugăm să ne contactati la alexandra.iacobini@ccifer.ro

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !