Noi membrii

Relevance

20 de ani Relevance: din pasiune pentru lucrul cu datele

În 2004 ne-am propus să aducem în România inovația în lucrul cu datele, pentru a ajuta antreprenoriatul și mediul de business să înțeleagă mai bine contextul în care se află și să ia decizii profitabile. Prin parteneriatul cu Qlik, o platformă revoluționară de Business Intelligence (BI) ce folosește un motor de analiză asociativă, am început sa dezvoltăm soluții care permiteau explorarea liberă a datelor, în orice direcție, dezvăluind astfel perspective ascunse și oportunități trecute cu vederea de sistemele tradiționale.

De-a lungul celor 20 ani de existență și a multor proiecte implementate cu succes, nu ne-am oprit niciodată din dorința de a inova. Am abordat proiectele într-un parteneriat cu clienții, care a inclus atât consultanță și recomandări specifice de bune practici în domeniul datelor potrivite stadiului de dezvoltare al organizațiilor, cât și soluții avansate de Business Intelligence, Data Warehouse sau programare de aplicații personalizate.

La Relevance creăm contexte potrivite bazate pe date relevante. Datorită partenerilor noștri de tehnologie, Qlik, Microsoft, DataStax, Elastic, K4 Analytics, dar și soluțiilor dezvoltate “in-house” de către echipă, putem însoți companiile pe parcursul călătoriei lor de digitalizare, dedicand timp și resurse înțelegerii profunde a nevoilor și provocărilor specifice fiecărui proces din companie.

În final, companiile pot efectua analize detaliate la nivel de business, pot furniza rapoarte manageriale accesibile, ceea ce permit factorilor de decizie să acționeze rapid și în cunoștință de cauză. O strategie bazată pe date înseamnă informații analitice pentru CEO, manageri și angajați, sprijinindu-i în luarea deciziilor optime și în dezvoltarea strategiilor de afaceri, care să stimuleze creșterea veniturilor, îmbunătățirea eficienței operaționale și obținerea avantajelor competitive.

Mai multe despre Relevance: www.relevance.ro 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !